Home » , , , » Kreatif Polis China Letak Gambar Kereta Polis DiBahu Jalan Untuk Perdayakan Pemandu Laju

Kreatif Polis China Letak Gambar Kereta Polis DiBahu Jalan Untuk Perdayakan Pemandu Laju


Polis Traffik Di China Menemui Cara yang terbaik bagi memperdayakan pemandu yang memandu laju di jalan raya..
memang menarik polis traffik china meletakkan replika gambar kereta polis traffik dibahu jalan,oleh itu pemandu akan terpedaya dan memperlahankan kereta mereka.


ketika memandu laju pemandu akan terlihat seolah-olah ada sebuah kereta polis traffik sedang menunggu dibahu jalan,tapi apabila melepasinya ia hanyalah sekeping gambar..

AZIZULHAKIM: Kalau kat Malaysia buat macam ni letak gambar Mitsubishi evo10 memang aku sokong..mesti ramai pemandu bas ekspress dan lori lebih berhati-hati..

Klik=sini

0 ulasan:

Penafian

Segala video, gambar, artikel & fail yang dipostkan ke blog Realiti Insan adalah untuk bacaan umum semata-mata. Admin tidak terniat sama sekali untuk mempengaruhi fikiran pembaca blog ini. Artikel-artikel yang terdapat dalam blog ini didapati daripada pelbagai sumber seperti website & daripada pelbagai blog. Jika anda adalah pemilik hakcipta atau pemilik sebarang bahan di dalam blog ini, sila hubungi admin untuk di remove atau memberi kredit ke blog tersebut. Untuk artikel atau entri yang ditulis oleh admin anda bebas untuk menyebarkkannya.

Kepada sesiapa yang ingin berkongsi sebarang cerita yang menarik boleh email terus cerita anda ke email kami: azizulhakim4647@gmail.com

busuk

Sertai Kami

Recommend on Google
Dikuasakan oleh Blogger.

Followers

Blog Archive

ping

My Ping in TotalPing.com Submit Your Site To The Web's Top 50 Search Engines for Free! Malaysian Free Auto Backlink Exchange OverShopping Link Exchange Automatic Backlink