Home » , , , , » Mak cik Ni dibakar Hidup-Hidup Oleh Seorang Lelaki

Mak cik Ni dibakar Hidup-Hidup Oleh Seorang Lelaki

- Polis New York sedang mencari seorang lelaki yang menyerang Seorang MAk cik atau wantia tua dengan cecair mudah terbakar dan menyalakan api, membunuh beliau, dalam lif Brooklyn pangsapuri bangunan Sabtu.

Jiran-jiran berkata Makcik/wanita tua itu pulang ke pangsapuri tingkat kelima selepas pulang dari kedai runcit.

Apabila lif tiba, Wanita itu disembur dengan cecair yang tidak diketahui, dan kemudian lelaki tersebut melarikan diri, kata polis.

Penduduk memberitahu CNN affiliate WCBS mereka mendengar teriakan dan melihat asap dan menyedari seorang wanita di atas api di dalam lif.

"Saya and seseorang dari tingkat keenam pergi mengetuk untuk mendapatkan bantuan orang ramai. Mengetuk pintu memberitahu orang "api, keluar, keluar," penduduk yang bernama John memberitahu stesen. Dia tidak mahu memberikan nama terakhir.

Jiran Carmen kepada stesen bahawa mangsa adalah seorang wanita dalam 60-an itu yang telah tinggal di bangunan itu sejak tahun 1980-an.

"Dia digunakan untuk memberi alat permainan dan hadiah kepada anak-anak sepanjang masa," Martinez memberitahu stesen.

Serangan tersebut telah dirakam pada dua kamera CCTV. Gambar menunjukkan seorang lelaki yang memakai pakaian biru gelap, sarung tangan putih, topeng habuk di atas kepalanya dan membawa bekas cecair di belakangnya.

KLIk=sini

0 ulasan:

Penafian

Segala video, gambar, artikel & fail yang dipostkan ke blog Realiti Insan adalah untuk bacaan umum semata-mata. Admin tidak terniat sama sekali untuk mempengaruhi fikiran pembaca blog ini. Artikel-artikel yang terdapat dalam blog ini didapati daripada pelbagai sumber seperti website & daripada pelbagai blog. Jika anda adalah pemilik hakcipta atau pemilik sebarang bahan di dalam blog ini, sila hubungi admin untuk di remove atau memberi kredit ke blog tersebut. Untuk artikel atau entri yang ditulis oleh admin anda bebas untuk menyebarkkannya.

Kepada sesiapa yang ingin berkongsi sebarang cerita yang menarik boleh email terus cerita anda ke email kami: azizulhakim4647@gmail.com

busuk

Sertai Kami

Recommend on Google
Dikuasakan oleh Blogger.

Followers

Blog Archive

ping

My Ping in TotalPing.com Submit Your Site To The Web's Top 50 Search Engines for Free! Malaysian Free Auto Backlink Exchange OverShopping Link Exchange Automatic Backlink