Home » , , , , » Gara-Gara Nama Model Lumia,Nokia Dicaci Di Spanyol

Gara-Gara Nama Model Lumia,Nokia Dicaci Di Spanyol
= sembang pasal Nokia LUMIA


Gara-Gara Nama Model Lumia bererti Pelacur dalam bahasa Spanyol

Siapa yang tidak mangetahui bahawa Nokia DI maki hamun Oleh rakyat Spanyol akibat Dari nama
Model LUMIA,Ini kerana ‘Lumia’ bererti pelacur dalam bahasa Sepanyol


Satu satunya syarikat telefon bimbit yang menamakan ‘Lumia’ adalah,perkataan itu tak banyak digunakan dan hanya muncul di dialek Sepanyol dengan pengaruh gypsy yang berat. Meski begitu, Nokia tetap terseret dalam ketidakjelasan di mata publik.


Kesalahan ini pertama muncul di Twitter ketika ada yang berkomen ‘Lumia’ bererti pelacur dalam bahasa Sepanyol. Di sisi lain, hal semacam ini bukan pertama kalinya terjadi, asisten pribadi iPhone 4S yang bernama Siri serupa kata Jepun ‘Shiri’ yang berarti ‘bontot’.

Sumber

Azizulhakim: nasib baik tak ada budak nama LUMIA Kalau tidak mesti kalau pergi spanyol dia dipanggil pelacur juga..

Klik=Sini

Penafian

Segala video, gambar, artikel & fail yang dipostkan ke blog Realiti Insan adalah untuk bacaan umum semata-mata. Admin tidak terniat sama sekali untuk mempengaruhi fikiran pembaca blog ini. Artikel-artikel yang terdapat dalam blog ini didapati daripada pelbagai sumber seperti website & daripada pelbagai blog. Jika anda adalah pemilik hakcipta atau pemilik sebarang bahan di dalam blog ini, sila hubungi admin untuk di remove atau memberi kredit ke blog tersebut. Untuk artikel atau entri yang ditulis oleh admin anda bebas untuk menyebarkkannya.

Kepada sesiapa yang ingin berkongsi sebarang cerita yang menarik boleh email terus cerita anda ke email kami: azizulhakim4647@gmail.com

busuk

Sertai Kami

Recommend on Google
Dikuasakan oleh Blogger.

Followers

Blog Archive

ping

My Ping in TotalPing.com Submit Your Site To The Web's Top 50 Search Engines for Free! Malaysian Free Auto Backlink Exchange OverShopping Link Exchange Automatic Backlink