Home » , , , , » Wow! Kereta Batman(BatMobile) Berenjin Turbin Buatan Sendiri

Wow! Kereta Batman(BatMobile) Berenjin Turbin Buatan Sendiri

Seorang lelaki bernama Casey Putch yang sangat fanatik dangan cerita komik superhero BAtman , telah mencipta Batmobile iaitu kereta yang sering digunakan oleh batman dalam komik tersebut.

Kereta yang dicipta oleh Casey Putch menggunakan enjin berkuasa turbin seolah-olah bat mobile yang sebenar,selain itu Casey Putch menggunakan iPad sebagai panduan GPS untuk kereta barmobilenya..

kereta ini mampu memberikan 385 kuasa kuda dan seberat 2800 pound ini..

AZIZULHAKIM:385horsepower dan enjin berkuasa turbin.Power betul kereta ni..

KLIK=Sini

0 ulasan:

Penafian

Segala video, gambar, artikel & fail yang dipostkan ke blog Realiti Insan adalah untuk bacaan umum semata-mata. Admin tidak terniat sama sekali untuk mempengaruhi fikiran pembaca blog ini. Artikel-artikel yang terdapat dalam blog ini didapati daripada pelbagai sumber seperti website & daripada pelbagai blog. Jika anda adalah pemilik hakcipta atau pemilik sebarang bahan di dalam blog ini, sila hubungi admin untuk di remove atau memberi kredit ke blog tersebut. Untuk artikel atau entri yang ditulis oleh admin anda bebas untuk menyebarkkannya.

Kepada sesiapa yang ingin berkongsi sebarang cerita yang menarik boleh email terus cerita anda ke email kami: azizulhakim4647@gmail.com

busuk

Sertai Kami

Recommend on Google
Dikuasakan oleh Blogger.

Followers

Blog Archive

ping

My Ping in TotalPing.com Submit Your Site To The Web's Top 50 Search Engines for Free! Malaysian Free Auto Backlink Exchange OverShopping Link Exchange Automatic Backlink