Sembang Pasal : SBPA Ditangguhkan Oleh Perdana MenteriSBPA ditangguhkan
Jika Baru-baru ini penjawat awam mungkin berasa lega dengan Sistem sistem Saraan Baru Perkhidmatan Awam (SBPA),Namun ramai yang menentang mengenai sistem Saraan Baru Perkhidmatan Awam (SBPA) kerana akan membuka jurang gaji yang luas antara penjawat awam..Sembang Pasal: SBPA luaskan jurang kakitangan dan Pekeliling Sistem Saraan Baru Perkhidmatan Awam (DOWNLOAD)

Namun Ceupacs mahu SBPA ditangguh untuk rundingan kerana kecewa Jabatan Perkhidmatan Awam (JPA) tidak memanggil Ceupacs untuk sama -sama berbincang bagi melaksanakan SBPA.

Oleh yang demikina Perdana Menteri Datuk Seri Najib Tun Razak membuat pengumuman supaya SBPA ditangguhkan dahulu perlaksanaannya,PUTRAJAYA 22 Dis. - Perdana Menteri Datuk Seri Najib Tun Razak mahu pelaksanaan skim sistem Saraan Baru Perkhidmatan Awam (SBPA) ditangguhkan untuk dirunding semula dengan penjawat awam, kata Presiden Kongres Kesatuan Pekerja-pekerja dalam Perkhidmatan Awam (CUEPACS), Datuk Omar Osman.
Beliau berkata demikian kepada sekumpulan ahli kongres itu di perkarangan bangunan Perdana Putra selepas mengadakan pertemuan dengan Perdana Menteri di sini hari.
Omar dijadualkan mengadakan satu sidang akhbar di Universiti Putra Malaysia tengah hari ini berhubung isu itu. - UTUSAN

SBPA ditangguhkan

AZIZULHAKIM: Aku Pun masih tak faham tentang jurang kenaikan pendapatan tentang SBPA ni..apa yang pasti biarlah SBPA ditangguhkan dahulu agar semua penjawat awam dan rakyat mendapat kelebihan yang sama rata

Klik=Sini

0 ulasan:

Penafian

Segala video, gambar, artikel & fail yang dipostkan ke blog Realiti Insan adalah untuk bacaan umum semata-mata. Admin tidak terniat sama sekali untuk mempengaruhi fikiran pembaca blog ini. Artikel-artikel yang terdapat dalam blog ini didapati daripada pelbagai sumber seperti website & daripada pelbagai blog. Jika anda adalah pemilik hakcipta atau pemilik sebarang bahan di dalam blog ini, sila hubungi admin untuk di remove atau memberi kredit ke blog tersebut. Untuk artikel atau entri yang ditulis oleh admin anda bebas untuk menyebarkkannya.

Kepada sesiapa yang ingin berkongsi sebarang cerita yang menarik boleh email terus cerita anda ke email kami: azizulhakim4647@gmail.com

busuk

Sertai Kami

Recommend on Google
Dikuasakan oleh Blogger.

Followers

Blog Archive

ping

My Ping in TotalPing.com Submit Your Site To The Web's Top 50 Search Engines for Free! Malaysian Free Auto Backlink Exchange OverShopping Link Exchange Automatic Backlink