Home » , , » Seorang Wanita Arab Memasang Iklan Untuk Mencari Suami

Seorang Wanita Arab Memasang Iklan Untuk Mencari Suami


Seorang wanita yang kaya dari Arab Saudi memasang sebuah iklan menawarkan jawatan kosong hanya untuk lelaki sahaja. Pekerjaan itu adalah sebagai suaminya.


Seperti berita harian Alhiyad Online, wanita ini tidak menyebut identitinya. Hanya dia menginginkan seorang lelaki berumur sekitar 50an tahun yang penuh perhatian dan penyayang jika menjadi suaminya. Dan jika dia sudah menemui calon suaminya maka dia akan membuka identiti dirinya. Namun dia berpesan bahawa dia memiliki banyak wang dan mempunyai paras yang cantik.

AZIZULHAKIM: HAhaha..itulah kalau golongan wanita lebih berkejaya berbanding lelaki..dunia dah terbalik..

klik=sini

0 ulasan:

Penafian

Segala video, gambar, artikel & fail yang dipostkan ke blog Realiti Insan adalah untuk bacaan umum semata-mata. Admin tidak terniat sama sekali untuk mempengaruhi fikiran pembaca blog ini. Artikel-artikel yang terdapat dalam blog ini didapati daripada pelbagai sumber seperti website & daripada pelbagai blog. Jika anda adalah pemilik hakcipta atau pemilik sebarang bahan di dalam blog ini, sila hubungi admin untuk di remove atau memberi kredit ke blog tersebut. Untuk artikel atau entri yang ditulis oleh admin anda bebas untuk menyebarkkannya.

Kepada sesiapa yang ingin berkongsi sebarang cerita yang menarik boleh email terus cerita anda ke email kami: azizulhakim4647@gmail.com

busuk

Sertai Kami

Recommend on Google
Dikuasakan oleh Blogger.

Followers

Blog Archive

ping

My Ping in TotalPing.com Submit Your Site To The Web's Top 50 Search Engines for Free! Malaysian Free Auto Backlink Exchange OverShopping Link Exchange Automatic Backlink