9 Januari Bakal Darurat Dengan Risalah 901 Bebaskan Anwar

KEADILAN mencetak 500,000 risalah untuk diedarkan kepada orang ramai bagi menangkis fitnah jahat terhadap Datuk Seri Anwar Ibrahim, menjelang keputusan perbicaraan pada 9 Januari depan.
jika anwar didapati bersalah?

Adakah peristiwa Reformasi 98 di Dataran Merdeka 13 tahun yang lalu bakal berulang kembali? 
Ini adalah Kempen risalah Yang Menyatakan Bahawa Ada satu perhimpunan besar-besar akan diadakan yang akan mengambalikan detik-detik Perhimpunan Reformasi 98 bagi membebaskan Anwar Ibrahim

tarikh yang tertera diatas risalah tersebut pada 9januari ini,mereka menggunakan slogan 901 Rakyat Hakim Negara,9 januari bakal darurat adalah hari yang didakwa mereka Hari Keramat Sistem Kehakiman Negara dilacurkan sekali lagi sebagai alat Konspirasi Politik.

Perancangan Perhimpunan ini bakal melibatkan gerakan besar-besaran oleh sebahagian besar gologan mahasiswa melalui Solidariti Mahasiswa Malaysia selain dari beberapa kumpulan lain seperti Majlis Peguam yang akan terus memainkan isu hak LGBT melalui Walk For Freedom dengan dibantu oleh talibarut dari dalam UMNO sendiri. Kesemua kumpulan yang terlibat adalah diwajibkan mempunyai sekurang-kurangnya 50 ahli kumpulan dalam BBM masing-masing bagi memastikan pergerakan yang benar-benar besar dan berkesan.


menurut berita lagi mereka telah ditaja dan diberikan dana wang ringgit dan telefon bimbit masing-masing agar perhimpunan kali ini benar-benar berjaya.

Matlamat Anwar ialah menggulingkan terus kerajaan melalui demonstrasi besar-besaran pada hari tersebut. Jika matlamat ini tidak mampu dicapai dalam hari yang sama, Anwar perlu memastikan agar pergerakan ini berterusan selama mungkin dengan tekanan dari rakan-rakannya di barat ditingkatkan sehingga memaksa kerajaan Malaysia mengalah atau digulingkan.

Bermula 9 Januari ini, mahasiswa-mahasiswa Melayu Islam yang memuja Anwar kerana benar-benar percaya akan ketokohan beliau sebagai seorang pejuang Islam tulen,akan turut serta menyokong kebebasan bersuara dan berpolitik jelas selaras dengan desakan pemansuhan AUKU .

Menurut Umno mahasiswa-mahasiswa yang menyokong Anwar telah di "brainwash" mereka agar anwar mendapat sokongan padu dari kumpulan-kumpulan terpelajar..bukan anwar sahaja malah sebelum ini Umno pun telah Membasuh otak para pelajar dalam program yang dianjurkan mereka..dengan adanya mahasiswa jelas sekali mahasiswa juga begitu mengambil berat dan mengkaji tentang isu politik.

adakah anwar akan berjaya?? kita tunggu 9januari ini..


Sumber
sumber2

Klik=Sini

0 ulasan:

Penafian

Segala video, gambar, artikel & fail yang dipostkan ke blog Realiti Insan adalah untuk bacaan umum semata-mata. Admin tidak terniat sama sekali untuk mempengaruhi fikiran pembaca blog ini. Artikel-artikel yang terdapat dalam blog ini didapati daripada pelbagai sumber seperti website & daripada pelbagai blog. Jika anda adalah pemilik hakcipta atau pemilik sebarang bahan di dalam blog ini, sila hubungi admin untuk di remove atau memberi kredit ke blog tersebut. Untuk artikel atau entri yang ditulis oleh admin anda bebas untuk menyebarkkannya.

Kepada sesiapa yang ingin berkongsi sebarang cerita yang menarik boleh email terus cerita anda ke email kami: azizulhakim4647@gmail.com

busuk

Sertai Kami

Recommend on Google
Dikuasakan oleh Blogger.

Followers

Blog Archive

ping

My Ping in TotalPing.com Submit Your Site To The Web's Top 50 Search Engines for Free! Malaysian Free Auto Backlink Exchange OverShopping Link Exchange Automatic Backlink