Home » , , , , » Gambar Lady Gaga Memakai Kebaya Transparent Seksi

Gambar Lady Gaga Memakai Kebaya Transparent Seksi


Lady Gaga yang terkenal dengan Pakaian yang pelik dan kreatif , baru - baru ini mengenakan busana yang sedikit topless dalam sebuah Majlis. Lady gaga mengenakan busana yang transparent bewarna putih yang membuat para peminatnya tak mengedipkan mata ketika melihat idola mereka.

Gaya fesyen yang pelik inilah yang membuat Lady Gaga menjadi sangat terkenal di Arus muzik dunia, disamping lagu - lagunya yang mantap.

Klik=Sini

0 ulasan:

Penafian

Segala video, gambar, artikel & fail yang dipostkan ke blog Realiti Insan adalah untuk bacaan umum semata-mata. Admin tidak terniat sama sekali untuk mempengaruhi fikiran pembaca blog ini. Artikel-artikel yang terdapat dalam blog ini didapati daripada pelbagai sumber seperti website & daripada pelbagai blog. Jika anda adalah pemilik hakcipta atau pemilik sebarang bahan di dalam blog ini, sila hubungi admin untuk di remove atau memberi kredit ke blog tersebut. Untuk artikel atau entri yang ditulis oleh admin anda bebas untuk menyebarkkannya.

Kepada sesiapa yang ingin berkongsi sebarang cerita yang menarik boleh email terus cerita anda ke email kami: azizulhakim4647@gmail.com

busuk

Sertai Kami

Recommend on Google
Dikuasakan oleh Blogger.

Followers

Blog Archive

ping

My Ping in TotalPing.com Submit Your Site To The Web's Top 50 Search Engines for Free! Malaysian Free Auto Backlink Exchange OverShopping Link Exchange Automatic Backlink