Home » , , , » Iklan Yang Korang Tak Akan Lupa #6: Iklan Kentukcy Fried Chicken KFC (1994)

Iklan Yang Korang Tak Akan Lupa #6: Iklan Kentukcy Fried Chicken KFC (1994)

vintage ads

Asalamualaikum dan selamat sejahtera,azizulhakim ada lagi satu iklan nak share kat korang,kalau boeh hari-hari nak share iklan..huhu

kalau iklan dulu-dulu suara nyanyi semuanya nak serak ja..

iklan Kentukcy Fried Chicken KFC (1994)



Klik=Sini

2 ulasan:

sabree hussin berkata...

iklan masa aku kecik2 dulu ni

azizul berkata...

sabree hussing: sama la kita..huhu

Penafian

Segala video, gambar, artikel & fail yang dipostkan ke blog Realiti Insan adalah untuk bacaan umum semata-mata. Admin tidak terniat sama sekali untuk mempengaruhi fikiran pembaca blog ini. Artikel-artikel yang terdapat dalam blog ini didapati daripada pelbagai sumber seperti website & daripada pelbagai blog. Jika anda adalah pemilik hakcipta atau pemilik sebarang bahan di dalam blog ini, sila hubungi admin untuk di remove atau memberi kredit ke blog tersebut. Untuk artikel atau entri yang ditulis oleh admin anda bebas untuk menyebarkkannya.

Kepada sesiapa yang ingin berkongsi sebarang cerita yang menarik boleh email terus cerita anda ke email kami: azizulhakim4647@gmail.com

busuk

Sertai Kami

Recommend on Google
Dikuasakan oleh Blogger.

Followers

Blog Archive

ping

My Ping in TotalPing.com Submit Your Site To The Web's Top 50 Search Engines for Free! Malaysian Free Auto Backlink Exchange OverShopping Link Exchange Automatic Backlink