Home » , , » Sembang Pasal : Hadiah Banglo Untuk Khairul Fahmi Che Mat

Sembang Pasal : Hadiah Banglo Untuk Khairul Fahmi Che Mat



Hadiah Sebuah Rumah Banglo Dari kerrajaan negeri Kelantan khas untuk penjaga gol malaysia Khairul Fahmi Che Mat atau lebih dikenali sebagai Apex
sebagai penghargaan kerana membantu malaysia menjuarai Piala Suzuki AFF

sehingga kini tarikh majlis penyerahan banglo tersebut belum ditetapkan kerana kesibukan menteri besar kelantan Datuk Nik Aziz NIk Mat danKhairul Fahmi sendiri sibuk mnejalani latihan

untung lah khairul Fahmi dapat banglo sebijik..
dapat banglo lagi best dari dapat pangkat Datuk

klik=Wanna have a peace of mind before hitting the roads?

3 ulasan:

[k]o{q}i[n] berkata...

betul, dpt umh leh jd aset jgka mse yg sgt pjg..

Tanpa Nama berkata...

dengar kata masalah air kat kelantan berpanjangan sampai hari ni. buat banglo sebijik bagi kat apex ada pulak duitnya ?

azizul berkata...

koqin:tu la,.dapat umah lebih berbaloi

tanpa nama: betul ka masalah air kat kelantan?
sampai kebanjiran di kelantan pun ada masalah air jugak?

Penafian

Segala video, gambar, artikel & fail yang dipostkan ke blog Realiti Insan adalah untuk bacaan umum semata-mata. Admin tidak terniat sama sekali untuk mempengaruhi fikiran pembaca blog ini. Artikel-artikel yang terdapat dalam blog ini didapati daripada pelbagai sumber seperti website & daripada pelbagai blog. Jika anda adalah pemilik hakcipta atau pemilik sebarang bahan di dalam blog ini, sila hubungi admin untuk di remove atau memberi kredit ke blog tersebut. Untuk artikel atau entri yang ditulis oleh admin anda bebas untuk menyebarkkannya.

Kepada sesiapa yang ingin berkongsi sebarang cerita yang menarik boleh email terus cerita anda ke email kami: azizulhakim4647@gmail.com

busuk

Sertai Kami

Recommend on Google
Dikuasakan oleh Blogger.

Followers

Blog Archive

ping

My Ping in TotalPing.com Submit Your Site To The Web's Top 50 Search Engines for Free! Malaysian Free Auto Backlink Exchange OverShopping Link Exchange Automatic Backlink