Home » , , , , , » Sembang Pasal: Mungkin Adik Kecil Adalah Pesaing Najwa Latif,Ainan Tasneem Dan Shila Amzah

Sembang Pasal: Mungkin Adik Kecil Adalah Pesaing Najwa Latif,Ainan Tasneem Dan Shila Amzah



Ramai yang dah Tengok kan,video seorang adik perempuan menyanyi,suara adik tu memang sedap. mungkin adik ni boleh menyaingi Najwa Latif,Ainan TAsneem Dan Shila Amzah..huhu

tadi di facebook Oh media pun telah tertulis begini

"Video ini kami keluarkan pagi tadi dan tiba-tiba ramai producer hubungi kami mahukan contact budak ni. Ada sesiapa yang tahu siapa budak ini dan mana nak cari dia? Bagi kami bakat budak ini sangat amazing!!"



alamak ramai producer mencari adik ni..

kesian,haha.gara-gara cikgu tadika yang rakam adik ni jadi famous,
pandai betul adik ni menyanyi..thumbs up untuk adik kecil ni..
ramai orang cakap adik ni orang BRUNEI,

jom layan video



P/s=gambar ainan Tu AZIZULHAKIM kutip Kat LOVEdayanaLOVEchocolate


tunggu apa lagi jom mengklik

sini



5 ulasan:

Spark Santai;;;;;.. berkata...

wah..dari kecik suara da sedap..genrasi Dato; Siti Nurhaliza eh..Thums Up Aina Tasneem..someday u will be in the top of music industry..

Alieza Dayasari berkata...

Terbaik terbaik.......
zaman skrg senang kan nak popular...
hihihi...
suara sedap sgt...

Fendy berkata...

ramai gak yg share kat fb pasal ni..memg sedap tanpa iringan muzik pon

fRaMe+LenSeS berkata...

sdap sgt sora dia. huu T.T

Razil Tahir berkata...

huuuuu..
bersyukurlah suara sedaapp... :)

Penafian

Segala video, gambar, artikel & fail yang dipostkan ke blog Realiti Insan adalah untuk bacaan umum semata-mata. Admin tidak terniat sama sekali untuk mempengaruhi fikiran pembaca blog ini. Artikel-artikel yang terdapat dalam blog ini didapati daripada pelbagai sumber seperti website & daripada pelbagai blog. Jika anda adalah pemilik hakcipta atau pemilik sebarang bahan di dalam blog ini, sila hubungi admin untuk di remove atau memberi kredit ke blog tersebut. Untuk artikel atau entri yang ditulis oleh admin anda bebas untuk menyebarkkannya.

Kepada sesiapa yang ingin berkongsi sebarang cerita yang menarik boleh email terus cerita anda ke email kami: azizulhakim4647@gmail.com

busuk

Sertai Kami

Recommend on Google
Dikuasakan oleh Blogger.

Followers

Blog Archive

ping

My Ping in TotalPing.com Submit Your Site To The Web's Top 50 Search Engines for Free! Malaysian Free Auto Backlink Exchange OverShopping Link Exchange Automatic Backlink