Home » , , , , , , , , » WAJAH WAN SAKINAH BAKAL ISTERI KE 2 ASHRAF MUSLIM ? (GAMBAR)

WAJAH WAN SAKINAH BAKAL ISTERI KE 2 ASHRAF MUSLIM ? (GAMBAR)

WAJAH WAN SAKINAH BAKAL ISTERI KE 2 ASHRAF MUSLIM (GAMBAR)WAJAH WAN SAKINAH BAKAL ISTERI KE 2 ASHRAF MUSLIM (GAMBAR)


Benarkah Ini Wajah Sakinah Yang Di Kaitkan Dengan Ashraf Muslim? Nampaknya hidup Ashraf Muslim bakal bertambah serabut dengan gossip rumahtangga yang sedang hangat melanda. Terbaru, Beautifulnara hari ini memaparkan dua keping gambar yang didakwa adalah Wan Sakinah menerusi kiriman pembaca mereka.


Sakinah didakwa adalah bakal isteri kedua Ashraf, namun berita ini dinafikan sekeras-kerasnya oleh Ashraf sendiri menerusi laman Twitter beliau.
Salam semua. Luahan hati. Makin lama makin ramai yang suka melemparkan fitnah demi kepentingan masing-masing. Ingat kita ada Allah. Makin banyak fitnah dilemparkan yg direka-reka oleh wartawan Harian Metro. Semoga Allah memberkati kamu. Ingat kita ada Allah.
Wajah Wan Sakinah - Bakal Isteri Kedua Ashraf Muslim?

Walaupun begitu, menurut penurut penghantar e-mel tersebut, Wan Sakinah ialah salah seorang krew produksi di sebuah stesen televisyen swasta untuk sebuah rancangan bual bicara yang popular di Malaysia. 

Apapun, buat Ashraf semoga anda menemui jalan terbaik untuk rumahtangga anda....

0 ulasan:

Penafian

Segala video, gambar, artikel & fail yang dipostkan ke blog Realiti Insan adalah untuk bacaan umum semata-mata. Admin tidak terniat sama sekali untuk mempengaruhi fikiran pembaca blog ini. Artikel-artikel yang terdapat dalam blog ini didapati daripada pelbagai sumber seperti website & daripada pelbagai blog. Jika anda adalah pemilik hakcipta atau pemilik sebarang bahan di dalam blog ini, sila hubungi admin untuk di remove atau memberi kredit ke blog tersebut. Untuk artikel atau entri yang ditulis oleh admin anda bebas untuk menyebarkkannya.

Kepada sesiapa yang ingin berkongsi sebarang cerita yang menarik boleh email terus cerita anda ke email kami: azizulhakim4647@gmail.com

busuk

Sertai Kami

Recommend on Google
Dikuasakan oleh Blogger.

Followers

Blog Archive

ping

My Ping in TotalPing.com Submit Your Site To The Web's Top 50 Search Engines for Free! Malaysian Free Auto Backlink Exchange OverShopping Link Exchange Automatic Backlink