Home » , , , , , » Aktivis Wanita Memprotes mengenai Pelacuran di Ukraine sempena UEFA 2012

Aktivis Wanita Memprotes mengenai Pelacuran di Ukraine sempena UEFA 2012

Aktivis WANITA berisi penentangan mereka terhadap pelancongan pelacuran dan hubungan seks dengan protes telanjang mereka di Ukraine hari ini.

Mereka melambai pelekat yang mengandungi perkataan "Euro 2012 tanpa pelacuran" dan "**** ing Euro 2012 ".

Penunjuk perasaan yang dikenali sebagai FEMEN - berhadapan dengan polis sebelum diseret di luar stadium Olimpik di bandar ini.

Jurucakap Inna Shevchenko mendakwa UEFA menggalakkan kerajaan Ukraine untuk menghalalkan pelacuran semasa UEFA 2012 yang bermula pada bulan Jun.

Inna sebelum ini telah berkata: "Kami memahami bahawa feminisme klasik tidak lagi berfungsi.

"Ia, jika anda maafkan saya, . Tetapi apa yang kita lakukan membawa kesan yang diingini. Itulah sebabnya bukan sahaja Ukraine keperluan kita, tetapi Eropah juga. Kami merancang untuk mengambil alih dunia."

Kumpulan itu juga percaya industri kecantikan adalah satu bentuk pelacuran.

2 ulasan:

Fendy berkata...

macam2...hoho

Mohd Firdaus berkata...

Apo kobondo punyo aktuvis la, menentang pelacuean kunun, tapi sendiei berbogel di khalayak ramai macam pelacue ape kejadahnya, ohtahla labu...

Penafian

Segala video, gambar, artikel & fail yang dipostkan ke blog Realiti Insan adalah untuk bacaan umum semata-mata. Admin tidak terniat sama sekali untuk mempengaruhi fikiran pembaca blog ini. Artikel-artikel yang terdapat dalam blog ini didapati daripada pelbagai sumber seperti website & daripada pelbagai blog. Jika anda adalah pemilik hakcipta atau pemilik sebarang bahan di dalam blog ini, sila hubungi admin untuk di remove atau memberi kredit ke blog tersebut. Untuk artikel atau entri yang ditulis oleh admin anda bebas untuk menyebarkkannya.

Kepada sesiapa yang ingin berkongsi sebarang cerita yang menarik boleh email terus cerita anda ke email kami: azizulhakim4647@gmail.com

busuk

Sertai Kami

Recommend on Google
Dikuasakan oleh Blogger.

Followers

Blog Archive

ping

My Ping in TotalPing.com Submit Your Site To The Web's Top 50 Search Engines for Free! Malaysian Free Auto Backlink Exchange OverShopping Link Exchange Automatic Backlink