Home » , , , , » Gambar Best: #11: Google maps Atas Perut

Gambar Best: #11: Google maps Atas Perut

siapa yang selalu melayari Google maps Untuk melihat peta dan permukaan muka bumi di negara-negara luar,

lepas ni kalau Nak Buka Google maps dah Tak payah nak buka laptop dan komputer,
Google maps Sudah ada di perut huhu..


bila kita lihat oerut dia ni dah macam google Maps,Garmin,Papago,atau pun ini Adalah Peta Untuk ke majlis kenduri kahwin..haha

2 ulasan:

Alieza Dayasari berkata...

Tujuan org ni uat di perut sbb apa erk.. hahahaha....
macam2 ....

azizul berkata...

aliza dayasari: orang tu nak cari peta untuk kerumah pengantin lelaki,kan musim kenduri kahwin sekarang

Penafian

Segala video, gambar, artikel & fail yang dipostkan ke blog Realiti Insan adalah untuk bacaan umum semata-mata. Admin tidak terniat sama sekali untuk mempengaruhi fikiran pembaca blog ini. Artikel-artikel yang terdapat dalam blog ini didapati daripada pelbagai sumber seperti website & daripada pelbagai blog. Jika anda adalah pemilik hakcipta atau pemilik sebarang bahan di dalam blog ini, sila hubungi admin untuk di remove atau memberi kredit ke blog tersebut. Untuk artikel atau entri yang ditulis oleh admin anda bebas untuk menyebarkkannya.

Kepada sesiapa yang ingin berkongsi sebarang cerita yang menarik boleh email terus cerita anda ke email kami: azizulhakim4647@gmail.com

busuk

Sertai Kami

Recommend on Google
Dikuasakan oleh Blogger.

Followers

Blog Archive

ping

My Ping in TotalPing.com Submit Your Site To The Web's Top 50 Search Engines for Free! Malaysian Free Auto Backlink Exchange OverShopping Link Exchange Automatic Backlink