Home » , , , , , » Sportcar Terapung Diatas Batu

Sportcar Terapung Diatas Batu

seorang pemandu, Helmut Schmidt, 25 memberitahu polis di Hagenburg, Jerman bahawa dia tidak memandu laju semasa kemalangan berlaku.

Dia mendakwa kereta "sport" yang dipandunya tiba-tiba berpusing 3 kali sebelum terhumban ke atas seketul batu hiasan di depan sebuah rumah penduduk.

Batu itu merupakan sebahagian daripada barang hiasan yang dimiliki oleh salah seorang penduduk di jalan yang dilaluinya.

Menurut seorang jurucakap polis "Dia tidak mengalami kecederaan teruk, sekadar bengkak dan terkena serpihan kaca yang pecah".

"Namun dia tidak dapat menggerakkan keretanya yang terapung di bahagian belakang" kata polis.

0 ulasan:

Penafian

Segala video, gambar, artikel & fail yang dipostkan ke blog Realiti Insan adalah untuk bacaan umum semata-mata. Admin tidak terniat sama sekali untuk mempengaruhi fikiran pembaca blog ini. Artikel-artikel yang terdapat dalam blog ini didapati daripada pelbagai sumber seperti website & daripada pelbagai blog. Jika anda adalah pemilik hakcipta atau pemilik sebarang bahan di dalam blog ini, sila hubungi admin untuk di remove atau memberi kredit ke blog tersebut. Untuk artikel atau entri yang ditulis oleh admin anda bebas untuk menyebarkkannya.

Kepada sesiapa yang ingin berkongsi sebarang cerita yang menarik boleh email terus cerita anda ke email kami: azizulhakim4647@gmail.com

busuk

Sertai Kami

Recommend on Google
Dikuasakan oleh Blogger.

Followers

Blog Archive

ping

My Ping in TotalPing.com Submit Your Site To The Web's Top 50 Search Engines for Free! Malaysian Free Auto Backlink Exchange OverShopping Link Exchange Automatic Backlink