Home » , , , » Gambar Best #12: Kelebihan Kamera Digital Canggih

Gambar Best #12: Kelebihan Kamera Digital Canggih



Semua orang inginkan kamera DSLR,namun bagi aku dapat kamera digital macam dalam gambar pun dah berbaloi,malah lebih berbaloi dari pakai kamera DSLR,nak tau kenapa?

Jom tengok gambar

amacam power tak? boleh detect muka hantu

4 ulasan:

eva berkata...

haha.. nak camera digital jer.. nanti senang nak bawa kemana2.. berat lah bwk slr tu.. skrg camera digital pun boleh tahan gak function dia kan

Sufi Tshirt Printing berkata...

haha memang canggih punye sampai hantu pun leh detect..hehe

ahowk orang islam berkata...

klu nk d bandingkn sebnarnya jauh sgt.. tp compact ni terhad jgk.. skang guna nokia n8 puas hati, xperlu compact dah.. :)

cik zaza berkata...

bawak kamera dslr macam nak menunjuk je rasa. dah la besar gedabak. kamera digital pun ok pe, boleh bawak ke mana saje. tapi sy guna kamera henpon je.huhu

Penafian

Segala video, gambar, artikel & fail yang dipostkan ke blog Realiti Insan adalah untuk bacaan umum semata-mata. Admin tidak terniat sama sekali untuk mempengaruhi fikiran pembaca blog ini. Artikel-artikel yang terdapat dalam blog ini didapati daripada pelbagai sumber seperti website & daripada pelbagai blog. Jika anda adalah pemilik hakcipta atau pemilik sebarang bahan di dalam blog ini, sila hubungi admin untuk di remove atau memberi kredit ke blog tersebut. Untuk artikel atau entri yang ditulis oleh admin anda bebas untuk menyebarkkannya.

Kepada sesiapa yang ingin berkongsi sebarang cerita yang menarik boleh email terus cerita anda ke email kami: azizulhakim4647@gmail.com

busuk

Sertai Kami

Recommend on Google
Dikuasakan oleh Blogger.

Followers

Blog Archive

ping

My Ping in TotalPing.com Submit Your Site To The Web's Top 50 Search Engines for Free! Malaysian Free Auto Backlink Exchange OverShopping Link Exchange Automatic Backlink