Home » , , , , , » Sembang Pasal; khairul Fahmi Che Mat Berhasrat Untuk Bersara Awal

Sembang Pasal; khairul Fahmi Che Mat Berhasrat Untuk Bersara Awal


Penjaga Gol terkenal Malaysia Khairul FAhmi Che Mat atau APEX yang berusia baru 22 tahun mengemukakan hasratnya untuk bersara lebih awal dalam skuad bola sepak malaysia,

beliau kecewa ekoran terpaksa berdepan dengan pelbagai kontroversi yang melanda dirinya yang menyebabkan maruah diri dan keluarganya turut menjadi mangsa keadaan tersebut.

baru-baru ini apex di gosipkan dengan  gambar-gambar Apex, Dahlia dan beberapa orang gadis seksi leka berhibur di sebuah restoran eksklusif di Bukit Bintang, yang turut ‘dicemari’ dengan sebotol arak di atas meja.


Sekembalinya Apex dari Sukan SEA di Indonesia baru-baru ini, beliau dikejutkan pula dengan penyiaran beberapa keping gambar intimnya bersama Shida Harmi yang dikirimkan oleh pihak yang dikatakan cuba mencemar reputasinya yang sedang memuncak naik.

beliau seolah-olah merajuk dan berputus asa apabila terfikir untuk bersara menamatkan kariernya lebih awal walaupun baru berusia 22 tahun




AZIZUL HAKIM: rilex la dulu buat semayang istikharah,lepasni siapa yang nak jadi keeper

3 ulasan:

fairusmior berkata...

apex kene laa kuat semangat . ini macam dah luntur semangat jer . setakat gosip die yang tak penting tuh .tak payah ambek point sangat . apex jangan kecewakan malaysia :(

azizul berkata...

fairusmior: tu la..lepas ni sapa nak jaga gol

Tanpa Nama berkata...

Khairul fahmi atau dikenali sebagai Apex janganlah bersara nanti siapa yg nk jadi gol keeper

Penafian

Segala video, gambar, artikel & fail yang dipostkan ke blog Realiti Insan adalah untuk bacaan umum semata-mata. Admin tidak terniat sama sekali untuk mempengaruhi fikiran pembaca blog ini. Artikel-artikel yang terdapat dalam blog ini didapati daripada pelbagai sumber seperti website & daripada pelbagai blog. Jika anda adalah pemilik hakcipta atau pemilik sebarang bahan di dalam blog ini, sila hubungi admin untuk di remove atau memberi kredit ke blog tersebut. Untuk artikel atau entri yang ditulis oleh admin anda bebas untuk menyebarkkannya.

Kepada sesiapa yang ingin berkongsi sebarang cerita yang menarik boleh email terus cerita anda ke email kami: azizulhakim4647@gmail.com

busuk

Sertai Kami

Recommend on Google
Dikuasakan oleh Blogger.

Followers

Blog Archive

ping

My Ping in TotalPing.com Submit Your Site To The Web's Top 50 Search Engines for Free! Malaysian Free Auto Backlink Exchange OverShopping Link Exchange Automatic Backlink