Home » , , , , » Julia Perez Tak Kisah Jadi Duta Kondom

Julia Perez Tak Kisah Jadi Duta Kondom


JAKARTA: Julia Perez mengaku dia tidak bimbang mendapat imej buruk seks kerana menjadi duta kondom.

Sebaliknya, Julia merasa gembira kerana dapat membantu memberi pendidikan seks.

“Saya tidak takut sama sekali dengan imej buruk. Sebagai duta kondom, ia adalah satu perkara positif. Malah, saya berasa bangga supaya orang tahu betapa penting menggunakan kondom,” kata Julia ketika ditemui sewaktu acara Sex Survey Presentation 2011 di Jakarta, semalam.

 
Sebagai duta kondom, kekasih Gaston Castano itu merasakan dia mempunyai tanggung jawab besar untuk memberikan pendidikan seks. Apatah lagi di kalangan remaja yang menurut kaji selidik DKT Indonesia, ramai melakukan seks luar nikah.
“Ramai yang berfikiran pendidikan seks adalah perkara yang menjadi pantang larang tapi sebenarnya tidak. Kalau bukan kita yang bertanggung jawab mendidik, siapa lagi? Kita mesti sama-sama memberikan pendidikan supaya tidak salah jalan,” katanya.


Kata Julia lagi, “Tugas saya memberi impak yang baik dan betul. Saya rasa ini bukan hal yang dilarang. Mungkin pada masa hadapan, kami akan ke sekolah pula,” katanya.


klik=sini

2 ulasan:

fatinmyra Sweet :) berkata...

ish ish .
suka hatii dy lah kan .

azizul berkata...

hahaha...jupe,

Penafian

Segala video, gambar, artikel & fail yang dipostkan ke blog Realiti Insan adalah untuk bacaan umum semata-mata. Admin tidak terniat sama sekali untuk mempengaruhi fikiran pembaca blog ini. Artikel-artikel yang terdapat dalam blog ini didapati daripada pelbagai sumber seperti website & daripada pelbagai blog. Jika anda adalah pemilik hakcipta atau pemilik sebarang bahan di dalam blog ini, sila hubungi admin untuk di remove atau memberi kredit ke blog tersebut. Untuk artikel atau entri yang ditulis oleh admin anda bebas untuk menyebarkkannya.

Kepada sesiapa yang ingin berkongsi sebarang cerita yang menarik boleh email terus cerita anda ke email kami: azizulhakim4647@gmail.com

busuk

Sertai Kami

Recommend on Google
Dikuasakan oleh Blogger.

Followers

Blog Archive

ping

My Ping in TotalPing.com Submit Your Site To The Web's Top 50 Search Engines for Free! Malaysian Free Auto Backlink Exchange OverShopping Link Exchange Automatic Backlink