Home » , , » Iklan Yang Korang Tak Akan Lupa #1: Tora Datang Lagi ( Video)

Iklan Yang Korang Tak Akan Lupa #1: Tora Datang Lagi ( Video)

Hai selamat malam,Azizulhakim nak share tentang Iklan yang Korang tak akan lupa,
bila dikenang masa dulu pasti menggamit kalbu...huhu


vintage ads,tora
jom tengok video..



7 ulasan:

Cik Asfz berkata...

sangat mengimbau yek! hehe

ahowk orang islam berkata...

ding dang ke apa colour biru tu. murah sikit..

Alieza Dayasari berkata...

Masyuk iklan ni... hahahaha.. cool...
ingat sgt2 masa kecik..
hahahaha

eva berkata...

ahahaha!! giler rinduuuu

azizul berkata...

Cik Asfz : teringat zaman kecik-kecik

azizul berkata...

ahowk orang islam : dulu ding dang 60 sen jer

azizul berkata...

Alieza Dayasari: ada lagi iklan lain nanti tunggu

Penafian

Segala video, gambar, artikel & fail yang dipostkan ke blog Realiti Insan adalah untuk bacaan umum semata-mata. Admin tidak terniat sama sekali untuk mempengaruhi fikiran pembaca blog ini. Artikel-artikel yang terdapat dalam blog ini didapati daripada pelbagai sumber seperti website & daripada pelbagai blog. Jika anda adalah pemilik hakcipta atau pemilik sebarang bahan di dalam blog ini, sila hubungi admin untuk di remove atau memberi kredit ke blog tersebut. Untuk artikel atau entri yang ditulis oleh admin anda bebas untuk menyebarkkannya.

Kepada sesiapa yang ingin berkongsi sebarang cerita yang menarik boleh email terus cerita anda ke email kami: azizulhakim4647@gmail.com

busuk

Sertai Kami

Recommend on Google
Dikuasakan oleh Blogger.

Followers

Blog Archive

ping

My Ping in TotalPing.com Submit Your Site To The Web's Top 50 Search Engines for Free! Malaysian Free Auto Backlink Exchange OverShopping Link Exchange Automatic Backlink