Home » , , , , , , » Awek ni Tidur Telanjang/bogel bersama Babi Selama 104jam

Awek ni Tidur Telanjang/bogel bersama Babi Selama 104jam

Seorang gadis berusia 30 yang belajar jurusan kedoktoran tidur dalam keadaan berbogel/telanjang bersama babi di sebuah kandang didepan salah satu galeri di Art Basel Miami 2011, dan pengunjung dapat menontonnya telanjang, melalui cermin kaca selama empat hari.

Walaupun mengakui memiliki rasa takut terhadap kuman, namun untuk ,Miru Kim memutuskan untuk hidup bertelanjang/berbogel dengan babi selama 104 jam,

Ia mengatakan bahwa pekerjaan ini membantunya mengatasi rasa takutnya, yaitu takut akan kegelapan, takut pada aktivitas yang berbahaya serta takut akan kotoran.
                                                        naked girl sleep with pig

Dia terinspirasi untuk membuat “I Like Pigs and Pigs Like Me” setelah membaca buku Five Senese, karya filsuf Prancis Michel Serres.

AZIZUL HAKIM:
ada lagi yang berbogel dan telanjang atas nama seni,peringatan buat semua semakin ramai yang berkelakuan begini,memang pelik dan tak ada rasa kemaluan.

dengan babi pun nak tidur berbogel,malu la dekat babi babi tu,
nasib baik tidur dengan babi,kalau tidur telanjang dengan lelaki?memang tak sampai kot 104 jam..haha

gila dan bodoh semua ini,

4 ulasan:

Mr.PinGu berkata...

xde keje pompuan nih >.<

azizul berkata...

mt pingu: pompuan bengong tu

amirnawawi berkata...

Takde benda nak buat la tuh. Buat macam nih femes jugak dia..

Tanpa Nama berkata...

[#]PORN|10 jenis Gambar Bogel Cerita Lucah Teruk
[#]PORN|Pelakon filem lucah teruk dibelasah teman lelaki
[#]PORN|cerita lucah teruk janda melayu dengan pakistan jual karpet

[#]PORN|kisah sex: CERITA LUCAH GURU BERTUDUNG
[#]PORN|melayu luncah video
[#]PORN|lucah awek bertudung

[#]PORN|Cerita Sex Melayu | Cerita Lucah Melayu
[#]PORN|awek bertudung telanjang
[#]PORN|Aksi Bogel dan Kontroversi Pelajar UMP


[#]PORN:pepek luncah awek
[#]PORN:luncah video terbaru
[#]PORN:gambar gambar luncah

[#]PORN:cerita rogol awek bertudung
[#]PORN:video rogol awek
[#]PORN:awek di rogol jejaka
[#]PORN:rogol awek melayu

[#]PORN|11 Gambar Awek Kelantan Yang Comel
[#]PORN|Awek Jutawan Malaysia Paling Cantik Bogel
[#]PORN|Video bogel awek arab dance



[#]PORN|Awek kampung mandi bogel
[#]PORN|Foto awek malay bogel - Camcon Oil
[#]PORN|AWEK BOGEL MELAYU: gambar bogel tasya
[#]PORN|(45) (Video) Awek separuh bogel nikmati Cadbury


[#]PORN|Awek Tipu Ibu Beli Buku Teks Full Video
[#]PORN|gambar awek bogel bersetebuh dalam stesen minyak tersebar
[#]PORN|Seri Bogel Tudung Melayu Jahil
[#]PORN|spy cam awek bogel

[#]PORN|gambar awek bogel dengan teman lelaki di dalam tandas
[#]PORN|awek bogel sangap batang
[#]PORN|Lucunya Malam Pertama

[#]PORN|Awek Berjerawat Bogel
[#]PORN|Koleksi awek-awek Jepun berpakaian Meleleh Air Liur
[#]PORN|Gambar Awek Jepun Bogel
[#]PORN|awek cun mandi bogel di air terjun

[#]PORN|gadis melayu lucah bogel tetek seksi tudung
[#]PORN|Awek Putih Gebu Separa Bogel Atas Katil
[#]PORN|Malay Girls and Malay Sex

[#]PORN|DOWNLOAD MOVIES 18+
[#]PORN|melayu luncah video
[#]PORN|lucah awek bertudung



































































































































































































































































































































































































Penafian

Segala video, gambar, artikel & fail yang dipostkan ke blog Realiti Insan adalah untuk bacaan umum semata-mata. Admin tidak terniat sama sekali untuk mempengaruhi fikiran pembaca blog ini. Artikel-artikel yang terdapat dalam blog ini didapati daripada pelbagai sumber seperti website & daripada pelbagai blog. Jika anda adalah pemilik hakcipta atau pemilik sebarang bahan di dalam blog ini, sila hubungi admin untuk di remove atau memberi kredit ke blog tersebut. Untuk artikel atau entri yang ditulis oleh admin anda bebas untuk menyebarkkannya.

Kepada sesiapa yang ingin berkongsi sebarang cerita yang menarik boleh email terus cerita anda ke email kami: azizulhakim4647@gmail.com

busuk

Sertai Kami

Recommend on Google
Dikuasakan oleh Blogger.

Followers

Blog Archive

ping

My Ping in TotalPing.com Submit Your Site To The Web's Top 50 Search Engines for Free! Malaysian Free Auto Backlink Exchange OverShopping Link Exchange Automatic Backlink