Sembang Pasal : Ombak Rindu Buka Cerita Habis Kajang Berombak

 dalam entri ini ada dua cerita sebenarnya pertama cerita pasal Filem Ombak Rindu dan Kedua petang tadi Di Kajang habis banjir Berombak akibat hujan lebat,

Filem Ombak Rindu Yang Ditayangkan Bermula semalam 1 december 2011, memang mendapat pujian dari penonton,,hehe walaupun Azizul hakim Tak tengok..
hasil lakonan mantap



MAYA KARIN
AARON AZIZ
LISA SURIHANI
BRONT PALARAE
AZIZAH MAHZAN
ZAIDI OMAR
NORMAH DAMANHURI
NATASHA HUDSON

memang mantap..diorang lah kata..Azizul Hakim Tak tengok Pun..

DIfahamkan Ramai yang memeleh air mata ketika tengok filem Ombak Rindu Ni?
sadis habis ni..



cerita tentang izzah anak yatim piatu yang dilacurkan oleh bapa saudaranya sendiri kepada tauke night club

Di situlah dia berkenalan dengan seorang pelanggan bernama Hariz (Aaron Aziz). Hariz sanggup ‘membeli’ Izzah dengan harga yang mahal dari tauke kelab itu dan mahu membawa dia keluar dari neraka jahanam itu.

time nilah adegan atas katil maya karin dan aaron aziz tu kot...
sorry azizulhakim belum tengok..




Atas permintaan Izzah, akhirnya Hariz berkahwin dengan Izzah, tetapi dengan syarat semuanya mesti dirahsiakan.

Kehadiran Mila Amylia, anak Tan Sri Rashdan, iaitu model dan pelakon terkenal tanahair menggugat cinta Izzah yang mula berputik kepada Hariz. Dapatkah Izzah menerima Mila Amylia sebagai madunya? Bahagiakah rumah tangga yang dibina di atas kehadiran orang lain? Bagaimanakah tindakan Datuk Sufiah setelah mengetahui cerita sebenarnya?

seterusnya


disebabkan ramai yang meleleh air mata berliter-liter sehingga hujan lebat di selangor mangakibatkan kawasan hulu langat dan kajang mengalami kebanjiran petang tadi

tinggi juga air naik sampai masuk dalam shopping complex.


AZIZUL HAKIM:untuk rakyat melaysia yang tinggal di kawasan berisiko banjir tu supaya berhati-hati
1-sediakan barang kecemasan dan persiapan menghadapi banjir
2-jangan minum air banjir..

3 ulasan:

Nalisa Syahira berkata...

semua org nk crita psl OR ni.

azizul berkata...

nalisa syahira: tu la..haha..dorang puas hati kot bila menonton filem ombak rindu

hudhud cool berkata...

wei...sakoya...ang dah tgk kan sebenarnya....haa...kntoi r...

Penafian

Segala video, gambar, artikel & fail yang dipostkan ke blog Realiti Insan adalah untuk bacaan umum semata-mata. Admin tidak terniat sama sekali untuk mempengaruhi fikiran pembaca blog ini. Artikel-artikel yang terdapat dalam blog ini didapati daripada pelbagai sumber seperti website & daripada pelbagai blog. Jika anda adalah pemilik hakcipta atau pemilik sebarang bahan di dalam blog ini, sila hubungi admin untuk di remove atau memberi kredit ke blog tersebut. Untuk artikel atau entri yang ditulis oleh admin anda bebas untuk menyebarkkannya.

Kepada sesiapa yang ingin berkongsi sebarang cerita yang menarik boleh email terus cerita anda ke email kami: azizulhakim4647@gmail.com

busuk

Sertai Kami

Recommend on Google
Dikuasakan oleh Blogger.

Followers

Blog Archive

ping

My Ping in TotalPing.com Submit Your Site To The Web's Top 50 Search Engines for Free! Malaysian Free Auto Backlink Exchange OverShopping Link Exchange Automatic Backlink