Home » , , , » Iklan Yang Korang Tak Akan Lupa #3: Ayam Brand cap ayam(video)

Iklan Yang Korang Tak Akan Lupa #3: Ayam Brand cap ayam(video)



asalamualaikum semua,malam ni AZIZULHAKIM nak kongsi lagi satu Iklan rare atau iklan lama atau Vintage ads yang mungkin korang tak sempat tengok,haha.

Iklan Pasal Ayam Brand



jom tengok video ni pula=LINUS Literacy & Numeracy (English Version) - GTP Government Transformation Programme - YouTube

1 ulasan:

Alieza Dayasari berkata...

cool lah blogger ni.. sering kali buat entri pasal zaman2 lama... kadang2 tgk.. teringat semua yang lalu.

Penafian

Segala video, gambar, artikel & fail yang dipostkan ke blog Realiti Insan adalah untuk bacaan umum semata-mata. Admin tidak terniat sama sekali untuk mempengaruhi fikiran pembaca blog ini. Artikel-artikel yang terdapat dalam blog ini didapati daripada pelbagai sumber seperti website & daripada pelbagai blog. Jika anda adalah pemilik hakcipta atau pemilik sebarang bahan di dalam blog ini, sila hubungi admin untuk di remove atau memberi kredit ke blog tersebut. Untuk artikel atau entri yang ditulis oleh admin anda bebas untuk menyebarkkannya.

Kepada sesiapa yang ingin berkongsi sebarang cerita yang menarik boleh email terus cerita anda ke email kami: azizulhakim4647@gmail.com

busuk

Sertai Kami

Recommend on Google
Dikuasakan oleh Blogger.

Followers

Blog Archive

ping

My Ping in TotalPing.com Submit Your Site To The Web's Top 50 Search Engines for Free! Malaysian Free Auto Backlink Exchange OverShopping Link Exchange Automatic Backlink