Home » , , , » Alat Bantuan Untuk Orang Yang Suka Tidur

Alat Bantuan Untuk Orang Yang Suka Tidur

asalamualaikum..selamat petang..

dalam keadaan aku yang mengantuk sekarang ni..tiba-tiba datang idea pulak..haha..
ada satu alat bantuan untuk tidur di jepun..
ini dia..khas untuk korang yang nak tidur dan sentiasa mengantuk,,


kalau dalam perjalanan nak  pergi kerja memang tripod stand ni membantu..huhu..
boleh jugak tidur sekejap..hehe.




2 ulasan:

laskar pelangi berkata...

HAHAHA. boleh pakai ni time ngadap lecturer dalam kelas =D

Khairil berkata...

haha...dah nampak mcm orng bunuh diri le pula...

Penafian

Segala video, gambar, artikel & fail yang dipostkan ke blog Realiti Insan adalah untuk bacaan umum semata-mata. Admin tidak terniat sama sekali untuk mempengaruhi fikiran pembaca blog ini. Artikel-artikel yang terdapat dalam blog ini didapati daripada pelbagai sumber seperti website & daripada pelbagai blog. Jika anda adalah pemilik hakcipta atau pemilik sebarang bahan di dalam blog ini, sila hubungi admin untuk di remove atau memberi kredit ke blog tersebut. Untuk artikel atau entri yang ditulis oleh admin anda bebas untuk menyebarkkannya.

Kepada sesiapa yang ingin berkongsi sebarang cerita yang menarik boleh email terus cerita anda ke email kami: azizulhakim4647@gmail.com

busuk

Sertai Kami

Recommend on Google
Dikuasakan oleh Blogger.

Followers

Blog Archive

ping

My Ping in TotalPing.com Submit Your Site To The Web's Top 50 Search Engines for Free! Malaysian Free Auto Backlink Exchange OverShopping Link Exchange Automatic Backlink