Home » , , , , , , , » Dua pemandu memandu Supercar Corvettes ingin berlumba dan akhirnya kemalangan

Dua pemandu memandu Supercar Corvettes ingin berlumba dan akhirnya kemalangan


dua buah supercar corvette C5 dan corvette C6, sedang menunggu lampu traffik menyalakan lampu hijau bagi memulakan perlumbaan draq..

namun pemandu Corvette C5 telah melanggar Corvette C6 itu dan membawa ke arah pokok..


tiada sebarang kecederaan berlaku,dan mereka yang melihat keadaan ini adalah sesuatu keadaan yang bodoh,yang dilakukan oleh dua pemancu corvette C6 dan Corvette C5 itu..
2 ulasan:

minyak kelapa dara berkata...

Kerja orang banyak duit!!

azizul berkata...

minyak kelapa dara: perangai orang banyak duit lah ni yer..

Penafian

Segala video, gambar, artikel & fail yang dipostkan ke blog Realiti Insan adalah untuk bacaan umum semata-mata. Admin tidak terniat sama sekali untuk mempengaruhi fikiran pembaca blog ini. Artikel-artikel yang terdapat dalam blog ini didapati daripada pelbagai sumber seperti website & daripada pelbagai blog. Jika anda adalah pemilik hakcipta atau pemilik sebarang bahan di dalam blog ini, sila hubungi admin untuk di remove atau memberi kredit ke blog tersebut. Untuk artikel atau entri yang ditulis oleh admin anda bebas untuk menyebarkkannya.

Kepada sesiapa yang ingin berkongsi sebarang cerita yang menarik boleh email terus cerita anda ke email kami: azizulhakim4647@gmail.com

busuk

Sertai Kami

Recommend on Google
Dikuasakan oleh Blogger.

Followers

Blog Archive

ping

My Ping in TotalPing.com Submit Your Site To The Web's Top 50 Search Engines for Free! Malaysian Free Auto Backlink Exchange OverShopping Link Exchange Automatic Backlink