Home » , , , » Jangan terkejut jika ini akan terjadi dirumah anda

Jangan terkejut jika ini akan terjadi dirumah anda

kehidupan seharian dalam keluarga pada masa sekarang berbeza dengan kehidupan dulu..
aku nak kongsi satu gambar kat korang..


 amacam?
jangan terkejut ini akan berlaku,mak bapak tengok kartun anak tak tido malam-malam tengok cerita lain.
 cegahlah sebelum terlambat..
moral value disini= awasi anak-anak anda,ambil berat tentang persekitaran mereka,

4 ulasan:

Khairil berkata...

satu peringatan yang bagus....

unknown berkata...

Ha3x...tah2 lagik dahsyat punyer movie

amranaiman berkata...

huhu sy la knk2 tu :P

azizul berkata...

khairil: jaga-jaga

unknown: tah2 tengok XX flm

amranaiman: baguslah mengaku...haha

Penafian

Segala video, gambar, artikel & fail yang dipostkan ke blog Realiti Insan adalah untuk bacaan umum semata-mata. Admin tidak terniat sama sekali untuk mempengaruhi fikiran pembaca blog ini. Artikel-artikel yang terdapat dalam blog ini didapati daripada pelbagai sumber seperti website & daripada pelbagai blog. Jika anda adalah pemilik hakcipta atau pemilik sebarang bahan di dalam blog ini, sila hubungi admin untuk di remove atau memberi kredit ke blog tersebut. Untuk artikel atau entri yang ditulis oleh admin anda bebas untuk menyebarkkannya.

Kepada sesiapa yang ingin berkongsi sebarang cerita yang menarik boleh email terus cerita anda ke email kami: azizulhakim4647@gmail.com

busuk

Sertai Kami

Recommend on Google
Dikuasakan oleh Blogger.

Followers

Blog Archive

ping

My Ping in TotalPing.com Submit Your Site To The Web's Top 50 Search Engines for Free! Malaysian Free Auto Backlink Exchange OverShopping Link Exchange Automatic Backlink