Home » , , , , , » sembang pasal : Zombie,betul ke wujud?

sembang pasal : Zombie,betul ke wujud?




Zombi.tau tak zombie tu apa? mayat yang mati lepastu bangun berjalan-jalan dengan ganas.

alah macam cerita zombi kampung pisang,game life 4 dead,plant vs zombie,

betul ke cerita zombie ni wujud ataupun hanya igauan imiginasi semata-mata.

benarkah zombie wujud di Haiti? yang di buat oleh bomoh Vodoo,mamatikan dan menghidupkan mayat?

entah lah..kalau kat malaysia aku asyik dengar langsuir,pocong,toyol,pontianak,hantu bonceng jer itu hantu nusantara...
zombie ni hantu Amerika Latin kot


obama bila jadi zombie

3 ulasan:

Zulfahmi berkata...

Sudah terbukti terdapat beberapa jenis bakteria yang menukar serangga2 lain seperti semut dan lebah menjadi zombie...

Bakteria ini akan menjangkiti otak dan mengakibatkan serangga2 itu menurut perintah mereka untuk mencari tempat yang paling sesuai untuk mereka membiak...

Jadi, tidak mustahil satu hari nanti, bakteria ini menyerang manusia...

:-P

Zulfahmi berkata...

Sudah terbukti terdapat beberapa jenis bakteria yang menukar serangga2 lain seperti semut dan lebah menjadi zombie...

Bakteria ini akan menjangkiti otak dan mengakibatkan serangga2 itu menurut perintah mereka untuk mencari tempat yang paling sesuai untuk mereka membiak...

Jadi, tidak mustahil satu hari nanti, bakteria ini menyerang manusia...

:-P

azizul berkata...

zulfahmi: wow info menarik..tapi hebat jugak bakteria tu boleh memberi arahan kepada serangga?

Penafian

Segala video, gambar, artikel & fail yang dipostkan ke blog Realiti Insan adalah untuk bacaan umum semata-mata. Admin tidak terniat sama sekali untuk mempengaruhi fikiran pembaca blog ini. Artikel-artikel yang terdapat dalam blog ini didapati daripada pelbagai sumber seperti website & daripada pelbagai blog. Jika anda adalah pemilik hakcipta atau pemilik sebarang bahan di dalam blog ini, sila hubungi admin untuk di remove atau memberi kredit ke blog tersebut. Untuk artikel atau entri yang ditulis oleh admin anda bebas untuk menyebarkkannya.

Kepada sesiapa yang ingin berkongsi sebarang cerita yang menarik boleh email terus cerita anda ke email kami: azizulhakim4647@gmail.com

busuk

Sertai Kami

Recommend on Google
Dikuasakan oleh Blogger.

Followers

Blog Archive

ping

My Ping in TotalPing.com Submit Your Site To The Web's Top 50 Search Engines for Free! Malaysian Free Auto Backlink Exchange OverShopping Link Exchange Automatic Backlink