Home » , , , , » Sembang Pasal: Apa Kata Wanita ?

Sembang Pasal: Apa Kata Wanita ?




kali ni aku nak trace apa kata golongan wanita  berdasarkan ayat bawah ni..
nak mention nama gf kang bergaduh, nak mention nama kawan2 ramai pulak. topiknya.....


Tentang Kekasih Hati:

BF : Syg , moto i rosak kt tepi jalan ni.
GF : Yeke? Then how ?tu la beli lagi moto vespa buruk tu, U jage diri elok2 k, ade pape kol tau,

Tentang Sahabat:

BF : Bro, moto aku wat hal plak dah.
BFF : Asal bro? Ko katne? Aku gi sane skang.

Thats it. So, sebaik manapun buah hati korang,jangan la korang sisihkan sahabat korang . . . renung2kan . . .
*SAHABAT DIDAHULUKAN BUAH HATI DIUTAMAKAN* =)
jangan sebab awek sorang,sahabat dilupakan..

Apa kata Wanita pula?

bersama azizul hakim,bukan zamzarina..hehe

sumberCARI Malay Forums

6 ulasan:

CiK GorGeouS ! berkata...

ehem...betuL...kengkawan memang penting woo~

azizul berkata...

cik gorgeous: betul tu..biar kawan beribu bercinta biar 1

Ummi_R❀salici❀us berkata...

hehe betul la jugak....tapi saya tak tak buat camtu.. XD

azizul berkata...

Ummi: bagus lah klu tak buat cam tu

WhoAmie ItisMei berkata...

oleh itu sentiasalah mengamalkan konsep first come first serve...

WhoAmie ItisMei berkata...

tentunya korunk smua kenal akan kawan-kawan korunk sebelum kenal awek korunk...

Penafian

Segala video, gambar, artikel & fail yang dipostkan ke blog Realiti Insan adalah untuk bacaan umum semata-mata. Admin tidak terniat sama sekali untuk mempengaruhi fikiran pembaca blog ini. Artikel-artikel yang terdapat dalam blog ini didapati daripada pelbagai sumber seperti website & daripada pelbagai blog. Jika anda adalah pemilik hakcipta atau pemilik sebarang bahan di dalam blog ini, sila hubungi admin untuk di remove atau memberi kredit ke blog tersebut. Untuk artikel atau entri yang ditulis oleh admin anda bebas untuk menyebarkkannya.

Kepada sesiapa yang ingin berkongsi sebarang cerita yang menarik boleh email terus cerita anda ke email kami: azizulhakim4647@gmail.com

busuk

Sertai Kami

Recommend on Google
Dikuasakan oleh Blogger.

Followers

Blog Archive

ping

My Ping in TotalPing.com Submit Your Site To The Web's Top 50 Search Engines for Free! Malaysian Free Auto Backlink Exchange OverShopping Link Exchange Automatic Backlink