Home » , , » sembang pasal: boleh ke pakai kasut tinggi macam ni?

sembang pasal: boleh ke pakai kasut tinggi macam ni?

kali ni aku nak sembang pasal kasut lagi,

jika dahulu kita dah sembang pasal lelaki dan kasut-apa kaitannya- | AZIZUL HAKIM

kali ni sembang pasal kasut untuk penari ballet...
selalu orang menari ballet mejengketkan kaki diorang kan,,jalan pakai ibu jari kaki je,,
konfem lenguh..sekarang kasut untuk penari dicipta

ia dicipta setinggi 8 inci berharga rm200.000 untuk dana pertubuhan penari ballet di UK


amacam boleh pakai ke?


ini kasut tumit tinggi paling tinggi..huhu... 90 darjah..

9 ulasan:

rebellion berkata...

ni dah melampau sangat, macam maner nak pakai kalo dah cacang cam tu..huhu

ame elms ! berkata...

HAHAHA . kelakar pula tengok kasut tinggi tinggi macam tu . -.-

tak salah nak pakai kasut tinggi tinggi , yang penting selesa . tak perlu kot nak menyeksa diri . kann ?

Atma muthmainna berkata...

gimana cara pakainya tuh...

azizul berkata...

rebillion: ntah2 nak jalan pun tak
boleh..

ame elms: betul tu...yang penting selesa

atma muthmainna: tak tahu lah,sebab saya tak pernah pakai kasut tumit tinggi

Cik tikah berkata...

x de masa nak pakai. buat sakit kaki jer. hehe..

ain dzaya berkata...

menari ballet bulehla...

Nafisah Ruslan berkata...

bapak lak ai! boleh jalan ke ni?

shida anwar berkata...

selipar lagi best

Tanpa Nama berkata...

http://fesbg.net/wp-content/gallery/doxycycline/436.php#oy1229 Side effects of Clomid: Clomid can have some dangerous side effects in some patients. These side effects are blurring of vision, hot flushes all over and beyond the bulk, pain in breasts and attacks of migraine. Now, Clomid can motive a reduction in http://fesbg.net/wp-content/gallery/amoxil/amoxicillin-cough-clavulanic-acid.php#lu5097 menstrual cycles alone suffer with 20% to 25% possibility of origin (Georgia Reproductive Specialists, 2007). If you should prefer to various other fertility issues representing exemplar fibroids, your likelihood of having a child are predominantly even decreased on Clomid. Inside http://fesbg.net/wp-content/gallery/amoxil/how-many-mb-of-amoxicillin-should-i-take.php#px3832 In men, since sperm maturation takes great, treatment with Clomiphene has to be enchanted for 6 months at least.

Penafian

Segala video, gambar, artikel & fail yang dipostkan ke blog Realiti Insan adalah untuk bacaan umum semata-mata. Admin tidak terniat sama sekali untuk mempengaruhi fikiran pembaca blog ini. Artikel-artikel yang terdapat dalam blog ini didapati daripada pelbagai sumber seperti website & daripada pelbagai blog. Jika anda adalah pemilik hakcipta atau pemilik sebarang bahan di dalam blog ini, sila hubungi admin untuk di remove atau memberi kredit ke blog tersebut. Untuk artikel atau entri yang ditulis oleh admin anda bebas untuk menyebarkkannya.

Kepada sesiapa yang ingin berkongsi sebarang cerita yang menarik boleh email terus cerita anda ke email kami: azizulhakim4647@gmail.com

busuk

Sertai Kami

Recommend on Google
Dikuasakan oleh Blogger.

Followers

Blog Archive

ping

My Ping in TotalPing.com Submit Your Site To The Web's Top 50 Search Engines for Free! Malaysian Free Auto Backlink Exchange OverShopping Link Exchange Automatic Backlink