Home » , , , , » sembang pasal: inikah yang dikatakan darah kacukan?

sembang pasal: inikah yang dikatakan darah kacukan?


Artis berdarah kacukan sememangnya cun melecun dan popular contoh macam Maya karin,berdarah kacukan Melayu Jerman,,

sekarang kahwin campur ni memang satu trend..semua berebut-rebut kahwin dengan orang luar dan kaum berlainan..


ni lagi sorang Juliana Evans,kacukan melayu inggeris..cun kan?

tapi aku heran kalau manusia kacukan senang sangat nak popular tapi binatang kacukan susah benar..

korang pernah tengok tak binatang berdarah kacukan yang owesome macam bawah ni?



sememangnya haiwan kacukan pun comel dan cute jugak kan??



Rewind, play and enjoy your fav shows in your own time!,alang-alang nak pakai astro pakai beyond terus,klik sini

6 ulasan:

Razil Tahir berkata...

comel la!!
suka yang rabbit ngan tupai last skali tue!! XD

azizul berkata...

razil tahir : yang 2 orang atas tu saya punya

Syuxer berkata...

kalau haiwan kacukan..satu mimpi ngeri hahaah..;p

azizul berkata...

syuxer: haha..nape mimpi bro,,comel pe

Intan Wandalaara berkata...

memang comel.. burung+kucing :)

eLLa berkata...

haha.. betul.. binatang kacukan pla satu mmpi ngeri..

Penafian

Segala video, gambar, artikel & fail yang dipostkan ke blog Realiti Insan adalah untuk bacaan umum semata-mata. Admin tidak terniat sama sekali untuk mempengaruhi fikiran pembaca blog ini. Artikel-artikel yang terdapat dalam blog ini didapati daripada pelbagai sumber seperti website & daripada pelbagai blog. Jika anda adalah pemilik hakcipta atau pemilik sebarang bahan di dalam blog ini, sila hubungi admin untuk di remove atau memberi kredit ke blog tersebut. Untuk artikel atau entri yang ditulis oleh admin anda bebas untuk menyebarkkannya.

Kepada sesiapa yang ingin berkongsi sebarang cerita yang menarik boleh email terus cerita anda ke email kami: azizulhakim4647@gmail.com

busuk

Sertai Kami

Recommend on Google
Dikuasakan oleh Blogger.

Followers

Blog Archive

ping

My Ping in TotalPing.com Submit Your Site To The Web's Top 50 Search Engines for Free! Malaysian Free Auto Backlink Exchange OverShopping Link Exchange Automatic Backlink