Home » , , , , , , » sembang pasal: Trend atau Fesyen Gigi Terbaru Awek Di Jepun

sembang pasal: Trend atau Fesyen Gigi Terbaru Awek Di Jepun




selalu orang suka awek yang bergigi tersusun lurus,rapi kan,,
tapi sekarang kat jepun lain pula..

awek-awek jepun lebih suka kepada gigi yang bertaring,berbengkok-bengkok dan bertaring yang dikenali sebagai rupa 'yaeba'...




mereka anggap senyuman mereka lebih menyerlah apabila menampakkan gigi
yang tidak tersusun dan bertaring itu,,.
dan fesyen ini sedang panas di jepun...

tetapi ramai yang beranggapan fesyen ni adalah menambah ketidak sempurnaan keatas muka yang awek jepun yang cantik..


bagi aku: tak perlu ubah suai macam-macam..guna la gigi yang ada tu...

nasib baik ada gigi,,kalau tak ada gigi?

nak pakai yang ini


 haha gigi palsu

8 ulasan:

Khairil berkata...

pelik fesyen gigi ni...

Razil Tahir berkata...

oh! ini macam gigi pelakon jepun yg berlakon 1 Litre of Tears tue!! XD

tak lama lg sampai Malaysia la... huuu.. XD

alexa yussida berkata...

erk..burukla..kalo gg taring/blapis original mmg lawa..tp kalo yg buat2..cm plik je..

Syuxer berkata...

mereka adalah pelopor fesyen2 yang aneh..kita jap2 lagi akan follow dorang nanti hehe..

zureen berkata...

wahh.. zureen ada gigi arnab je..

azizul berkata...

khairil: memang pelik

rizal tahir: ye ker,,,cun tak? nanti nak tengok

alexa yussida: sanggup diorang buat,,huhu

syuxer: sapa yang berani follow tu,,haha

zureen: gigi arnab lah comel

azizul berkata...

khairil: memang pelik

rizal tahir: ye ker,,,cun tak? nanti nak tengok

alexa yussida: sanggup diorang buat,,huhu

syuxer: sapa yang berani follow tu,,haha

zureen: gigi arnab lah comel

Aqmil Lambung berkata...

gigi taring aku ade lagi... pasni boleh posing tunjuk gg

Penafian

Segala video, gambar, artikel & fail yang dipostkan ke blog Realiti Insan adalah untuk bacaan umum semata-mata. Admin tidak terniat sama sekali untuk mempengaruhi fikiran pembaca blog ini. Artikel-artikel yang terdapat dalam blog ini didapati daripada pelbagai sumber seperti website & daripada pelbagai blog. Jika anda adalah pemilik hakcipta atau pemilik sebarang bahan di dalam blog ini, sila hubungi admin untuk di remove atau memberi kredit ke blog tersebut. Untuk artikel atau entri yang ditulis oleh admin anda bebas untuk menyebarkkannya.

Kepada sesiapa yang ingin berkongsi sebarang cerita yang menarik boleh email terus cerita anda ke email kami: azizulhakim4647@gmail.com

busuk

Sertai Kami

Recommend on Google
Dikuasakan oleh Blogger.

Followers

Blog Archive

ping

My Ping in TotalPing.com Submit Your Site To The Web's Top 50 Search Engines for Free! Malaysian Free Auto Backlink Exchange OverShopping Link Exchange Automatic Backlink