Home » , , , » Sembang Pasal: Berbasikal Dapat Tangani Gejala Mat Rempit

Sembang Pasal: Berbasikal Dapat Tangani Gejala Mat Rempit




Sekarang ramai yang menggemari aktiviti berbasikal,
selain dapat beriadah di waktu lapang ia berbasikal juga dapat menyihatkan badan,mengurangkan pencemaran.
dan yang amat penting sekali Minat yang mendalam terhadap aktiviti berbasikal ni dapat menangani gejala mat rempit dalam kalangan remaja dan pelajar yang belum mempunyai lesen..
setuju tak pendapat aku?

bila kita keluar berbasikal keluar ramai-ramai lepak dapat juga member baru dan dapat menjalinkan tali persahabatan,,,

kalau dah kayuh basikal,semakin laju kita bawak semakin penat nak kayuh,so,,nak kata ada perlumbaan haram tu memang tak ada lah...haha..

3 ulasan:

amranaiman berkata...

basikal main pon elok2 jgn bawak tgh jalan.. :P

GaRy™ berkata...

hahahaha.. betul gak tuh...

Makbed berkata...

bernas tuhh!

Penafian

Segala video, gambar, artikel & fail yang dipostkan ke blog Realiti Insan adalah untuk bacaan umum semata-mata. Admin tidak terniat sama sekali untuk mempengaruhi fikiran pembaca blog ini. Artikel-artikel yang terdapat dalam blog ini didapati daripada pelbagai sumber seperti website & daripada pelbagai blog. Jika anda adalah pemilik hakcipta atau pemilik sebarang bahan di dalam blog ini, sila hubungi admin untuk di remove atau memberi kredit ke blog tersebut. Untuk artikel atau entri yang ditulis oleh admin anda bebas untuk menyebarkkannya.

Kepada sesiapa yang ingin berkongsi sebarang cerita yang menarik boleh email terus cerita anda ke email kami: azizulhakim4647@gmail.com

busuk

Sertai Kami

Recommend on Google
Dikuasakan oleh Blogger.

Followers

Blog Archive

ping

My Ping in TotalPing.com Submit Your Site To The Web's Top 50 Search Engines for Free! Malaysian Free Auto Backlink Exchange OverShopping Link Exchange Automatic Backlink