Home » , , , , , » Gambar Best #8 : Tips Mengasuh Bayi Yang Nakal

Gambar Best #8 : Tips Mengasuh Bayi Yang Nakal

hai kali ni ada lagi gambar best,
gambar tentang cara mengasuh bayi yang jenis susah nak dikawal dan nakal..
yang ni jugak boleh dipraktikkan oleh si ibu yang nak buat kerja kat dapur yer..




senang kan? hehe..kesian baby tu..terlekat kat dinding

3 ulasan:

minyak kelapa dara berkata...

Lagi praktikal, berbanding dengan cara mendera tu..

IHSAN KHAIRIR berkata...

still nampak mcm kejam... huhuhu

Alieza Dayasari berkata...

walauuu yeah....
mana dpt gmbar...
hahahaha

Penafian

Segala video, gambar, artikel & fail yang dipostkan ke blog Realiti Insan adalah untuk bacaan umum semata-mata. Admin tidak terniat sama sekali untuk mempengaruhi fikiran pembaca blog ini. Artikel-artikel yang terdapat dalam blog ini didapati daripada pelbagai sumber seperti website & daripada pelbagai blog. Jika anda adalah pemilik hakcipta atau pemilik sebarang bahan di dalam blog ini, sila hubungi admin untuk di remove atau memberi kredit ke blog tersebut. Untuk artikel atau entri yang ditulis oleh admin anda bebas untuk menyebarkkannya.

Kepada sesiapa yang ingin berkongsi sebarang cerita yang menarik boleh email terus cerita anda ke email kami: azizulhakim4647@gmail.com

busuk

Sertai Kami

Recommend on Google
Dikuasakan oleh Blogger.

Followers

Blog Archive

ping

My Ping in TotalPing.com Submit Your Site To The Web's Top 50 Search Engines for Free! Malaysian Free Auto Backlink Exchange OverShopping Link Exchange Automatic Backlink