Home » , , , , , , , , » Jawapan Bocor Bagi Soalan Matematik,PMR,SPM,STPM

Jawapan Bocor Bagi Soalan Matematik,PMR,SPM,STPM




salam sume,,selamat pagi,,,azizulhakim baru je bangun tido ni..time tido tadi azizulhakim termimpi tentang jawapan soalan matematik dalam ujian ntah lah PMR ke atau SPM or STPM..

kadang kadang ada juga student PMR,SPM dan STPM,mahupun STAM Dan matrikulasi tak boleh jawab soalan ni..

Nak tengok soalan?

x yah la..mane boleh tengok soalan awal-awal x berkat woo
ni dia soalannya..



soalan : cari" X'
jawapan: X" dalam bulatan tu


itulah jawapan logik untuk pelajar PMR,SPM dan STPM..



azizul hakim: haha amacam sengal tak?kalau jawapan betul x= 5




1 ulasan:

Azekzk berkata...

9+16=25

punca kuasa 25=5

hehehe..

Penafian

Segala video, gambar, artikel & fail yang dipostkan ke blog Realiti Insan adalah untuk bacaan umum semata-mata. Admin tidak terniat sama sekali untuk mempengaruhi fikiran pembaca blog ini. Artikel-artikel yang terdapat dalam blog ini didapati daripada pelbagai sumber seperti website & daripada pelbagai blog. Jika anda adalah pemilik hakcipta atau pemilik sebarang bahan di dalam blog ini, sila hubungi admin untuk di remove atau memberi kredit ke blog tersebut. Untuk artikel atau entri yang ditulis oleh admin anda bebas untuk menyebarkkannya.

Kepada sesiapa yang ingin berkongsi sebarang cerita yang menarik boleh email terus cerita anda ke email kami: azizulhakim4647@gmail.com

busuk

Sertai Kami

Recommend on Google
Dikuasakan oleh Blogger.

Followers

Blog Archive

ping

My Ping in TotalPing.com Submit Your Site To The Web's Top 50 Search Engines for Free! Malaysian Free Auto Backlink Exchange OverShopping Link Exchange Automatic Backlink