Home » , , , , » Gambar Best #5 : Parking Tepi dulu,Tutup Switch,keluarkan IC dan lesen

Gambar Best #5 : Parking Tepi dulu,Tutup Switch,keluarkan IC dan lesen

ada lagi satu gambar best,,hehe..
gambar Valentino Rossi Kena tahan roadblock..
tak bagi change abg Polis tu kat Valentino Rossi yer..
sabar lah Rossi..huhu


tepi,tepi...parking tepi,tutup switch..Bawak Keluar IC dan Lesen kamu Valentino rossi,tunjuk roadtax


1- mana NO Plat?
2-kenapa tak pasang side mirror

-sebab tu lah kau terlanggar Marco Simoncelli,lain kali pakai side mirror..
-saman tetap saman,banyak saman nak kena ni






6 ulasan:

asyrafNAKjadiLEBIHbaik berkata...

cool lah blog ni
byk lawak entry...

bwalking n follow sini dari BA...
to my blog - Acapsuur (>,<)

azizul berkata...

asyrafnak jadilebihbaik: thanks,,,,sekadar gatal tangan untuk menulis blog saja..huhu

Khairil berkata...

confirm motor ni kena sita...

Alieza Dayasari berkata...

Macam-macam sih...

azizul berkata...

khairil: moto main sepang jer ni bang..haha

azizul berkata...

alieza dayasari : biasalah mananya pun udah lawak

Penafian

Segala video, gambar, artikel & fail yang dipostkan ke blog Realiti Insan adalah untuk bacaan umum semata-mata. Admin tidak terniat sama sekali untuk mempengaruhi fikiran pembaca blog ini. Artikel-artikel yang terdapat dalam blog ini didapati daripada pelbagai sumber seperti website & daripada pelbagai blog. Jika anda adalah pemilik hakcipta atau pemilik sebarang bahan di dalam blog ini, sila hubungi admin untuk di remove atau memberi kredit ke blog tersebut. Untuk artikel atau entri yang ditulis oleh admin anda bebas untuk menyebarkkannya.

Kepada sesiapa yang ingin berkongsi sebarang cerita yang menarik boleh email terus cerita anda ke email kami: azizulhakim4647@gmail.com

busuk

Sertai Kami

Recommend on Google
Dikuasakan oleh Blogger.

Followers

Blog Archive

ping

My Ping in TotalPing.com Submit Your Site To The Web's Top 50 Search Engines for Free! Malaysian Free Auto Backlink Exchange OverShopping Link Exchange Automatic Backlink