Home » , , , , , » Kalaulah Doraemon Wujud Dengan Kita

Kalaulah Doraemon Wujud Dengan Kita

Selamat malam..sapa tak tidur lagi? jangan tidur lewat,,esok susah nak bangun pergi kerja dan ke kelas,,

iba-tiba aku terfikir kalau la aku jadi Nobita yang ada Doraemon,,
bila ada problem mesti Doraemon tolong aku..

begitu jugak korang kan?

dan mesti korang mintak tolong doraemon buat macam ni...


passive income.hehe
macamni kot yang dikatakan passiveincome yang korang minat tu..
korang tidur dan rehat kat rumah,,doreamon yang buat kerja..huhu

boleh terangkan kat aku apa maksud sebenar passive income

6 ulasan:

Tira Pengemis Maganda berkata...

nk jugak doraemon...

azizul berkata...

tira: amek la satu

missmoots berkata...

alangkah bagusnya kalau doraemon betul2 wujud kn...

azizul berkata...

missmoots: yer betul..kalau wujud senang sket.huhu..dapat barang dari masa hadapan

Syuxer berkata...

kalau doremon ada..hari2 aku nak guna pintu ajaib eheh

Cik Lia Lomi berkata...

Lia jadi nobita, mesti selalu minta tulun dekat doraemon..

Penafian

Segala video, gambar, artikel & fail yang dipostkan ke blog Realiti Insan adalah untuk bacaan umum semata-mata. Admin tidak terniat sama sekali untuk mempengaruhi fikiran pembaca blog ini. Artikel-artikel yang terdapat dalam blog ini didapati daripada pelbagai sumber seperti website & daripada pelbagai blog. Jika anda adalah pemilik hakcipta atau pemilik sebarang bahan di dalam blog ini, sila hubungi admin untuk di remove atau memberi kredit ke blog tersebut. Untuk artikel atau entri yang ditulis oleh admin anda bebas untuk menyebarkkannya.

Kepada sesiapa yang ingin berkongsi sebarang cerita yang menarik boleh email terus cerita anda ke email kami: azizulhakim4647@gmail.com

busuk

Sertai Kami

Recommend on Google
Dikuasakan oleh Blogger.

Followers

Blog Archive

ping

My Ping in TotalPing.com Submit Your Site To The Web's Top 50 Search Engines for Free! Malaysian Free Auto Backlink Exchange OverShopping Link Exchange Automatic Backlink