Home » , , , , » sembang pasal vespa: helmet yang rare sesuai digayakan dengan vespa

sembang pasal vespa: helmet yang rare sesuai digayakan dengan vespa



lama aih,tak senbang pasal vespa,,dah lama aku tangguh..
sekarang kembali post entri pasal vespa dan lambretta,,sebab apa..sebab kat header aku ada gambar vespa..tak guna juga kalau tayang jer vespa tapi satu pun taknak kongsi..

sejak tahun 70-80 an undang-undang telah diperketatkan supaya memakai topi keledar ketika menunggang moto..

kalau tahun 60-an tak pakai helmet pun takpa..tak percaya try tanya atuk korang..

okeh aku nak kongsi helmet yang rare sesuai dan helmet yang menjadi trend apabila menunggang bersama vespa..

bila sembang pasal vespa mestilah ia seakan-akan klasik dan trendy..
begitulah juga dengan helmet yang digunakan,,kena lah matching dengan moto..

helmet 1st choice aku,simpson bandit,,helmet the stig pakai tu


helmet kedua,expandite,ramai yang pakai helmet ni



belbagai jenis helmet BELL.bell rt,bell magnum III dan lain-lain



pelbagai helmet-helmet vespa yang lain dipasaran,,vintage dan classic


p/s: banyak helmet yang lain,tapi bagi yang mementingkan gaya helmet-helmet vintage la yang mereka cari..



ok bye,,nak masuk kelas pulak

3 ulasan:

Fieco berkata...

suka tgok laki naek vespa.
semat kemas je.
tp xpenah pon naek vespa.. =.=
xde can.

cik sakura berkata...

nampak vespa kuning semalam..

azizul berkata...

fieco: best woo..hha

cik sakura: vespa kuning?yellow cab ke..hha

Penafian

Segala video, gambar, artikel & fail yang dipostkan ke blog Realiti Insan adalah untuk bacaan umum semata-mata. Admin tidak terniat sama sekali untuk mempengaruhi fikiran pembaca blog ini. Artikel-artikel yang terdapat dalam blog ini didapati daripada pelbagai sumber seperti website & daripada pelbagai blog. Jika anda adalah pemilik hakcipta atau pemilik sebarang bahan di dalam blog ini, sila hubungi admin untuk di remove atau memberi kredit ke blog tersebut. Untuk artikel atau entri yang ditulis oleh admin anda bebas untuk menyebarkkannya.

Kepada sesiapa yang ingin berkongsi sebarang cerita yang menarik boleh email terus cerita anda ke email kami: azizulhakim4647@gmail.com

busuk

Sertai Kami

Recommend on Google
Dikuasakan oleh Blogger.

Followers

Blog Archive

ping

My Ping in TotalPing.com Submit Your Site To The Web's Top 50 Search Engines for Free! Malaysian Free Auto Backlink Exchange OverShopping Link Exchange Automatic Backlink