Home » , , , , » Keputusan Perlawanan Akhir Sea Games 2011,Malaysia Vs Indonesia

Keputusan Perlawanan Akhir Sea Games 2011,Malaysia Vs Indonesia




Sebentar lagi,
debaran akan tiba untuk rakyat asia,perlawanan akhir Sea Games 2011,bola sepak bawah 23,Malaysia Menentang Idonesia,
siapakah akan menjulang pingat emas,..

adakah skuad harimau Muda berjaya dalam misi mempertahankan pingat emas dalam Sea Games?.atau beralih kepada Garuda Muda?


sama-sama lah kita saksikan..

entri ni akan diupdate dari masa ke semasa




PANTUN JOM...

Aku pernah berjanji,
Hanya MALAYSIA di dalam hati...
Dulu Piala AFF Suzuki,
Kini giliran Sukan Sea.

Indonesia Bisa trademark garuda,
Tiru macam MALAYSIA punya,
Indonesia jangan besar kepala,
HARIMAU MALAYA sudah bersedia.

Bersedih hanya seorang diri,
Kerana INDONESIA kalah lagi...
MALAYSIA sedar pada janji,
EMAS Sukan Sea pasti dimenangi....

Tidak ku sangka, tidak ku duga,
PENYOKONG MALAYSIA penyokong setia,
Akan bertemu sama itu garuda,
Pada INDONESIA korang dah bersedia ka,

Bila ku pandang, aku terpikat,
Hendak mengumpat mulut tersekat...
Pada INDONESIA terimala hakikat,
Memang MALAYSIA team terkuat.

Semakin hari semakin ragu,
Menanti jawapan yang aku tuju...
Wahai MALAYSIA TANAH AIRKU
Wahai INDONESIA what the hell with u...

sumber pantun= Pantun Menjelang pertembungan Harimau Malaya vs Garuda Sekali Lagi | I My Me Mine

keputusan berakhir dengan kemenangan malaysia setelah 120 minit permainan
malaysia telah menang dalam sesi sepakan penalti 4-3.

indonesia terpaksa menerima kekalahan mereka..

Malaysia Boleh...Goo.harimau..harimau Menunjukkan cakar dan taringnya..




azizul hakim: aku bangga sebagai peminat bola malaysia

2 ulasan:

Nurul Ainaa berkata...

I proud to be Malaysian :D

c'axoera berkata...

tahniah harimau muda!

Penafian

Segala video, gambar, artikel & fail yang dipostkan ke blog Realiti Insan adalah untuk bacaan umum semata-mata. Admin tidak terniat sama sekali untuk mempengaruhi fikiran pembaca blog ini. Artikel-artikel yang terdapat dalam blog ini didapati daripada pelbagai sumber seperti website & daripada pelbagai blog. Jika anda adalah pemilik hakcipta atau pemilik sebarang bahan di dalam blog ini, sila hubungi admin untuk di remove atau memberi kredit ke blog tersebut. Untuk artikel atau entri yang ditulis oleh admin anda bebas untuk menyebarkkannya.

Kepada sesiapa yang ingin berkongsi sebarang cerita yang menarik boleh email terus cerita anda ke email kami: azizulhakim4647@gmail.com

busuk

Sertai Kami

Recommend on Google
Dikuasakan oleh Blogger.

Followers

Blog Archive

ping

My Ping in TotalPing.com Submit Your Site To The Web's Top 50 Search Engines for Free! Malaysian Free Auto Backlink Exchange OverShopping Link Exchange Automatic Backlink