Home » , , » Gambar Bas yang Cantik Dan Menarik Perhatian

Gambar Bas yang Cantik Dan Menarik Perhatian

bila sembang pasal bas,tak kira la,bas ekspres,bas transit,rapid penang,rapid Kl, blue/red omnibus sekalipun..

kebanyakan bas akan dihiasi pelbagai corak dan iklan yang menarik pada dinding bas,,

sekarang aku nak tunjuk koleksi iklan dan gambar pasa dinding bas yang begitu menarik dan cantik

2 ulasan:

Ku Azhar berkata...

knp bila klik ulasan,kluar link churp2?

azizul berkata...

pop up window..saje je try untuk hari ni..boleh ke macam ni? ker dikira click fraud

Penafian

Segala video, gambar, artikel & fail yang dipostkan ke blog Realiti Insan adalah untuk bacaan umum semata-mata. Admin tidak terniat sama sekali untuk mempengaruhi fikiran pembaca blog ini. Artikel-artikel yang terdapat dalam blog ini didapati daripada pelbagai sumber seperti website & daripada pelbagai blog. Jika anda adalah pemilik hakcipta atau pemilik sebarang bahan di dalam blog ini, sila hubungi admin untuk di remove atau memberi kredit ke blog tersebut. Untuk artikel atau entri yang ditulis oleh admin anda bebas untuk menyebarkkannya.

Kepada sesiapa yang ingin berkongsi sebarang cerita yang menarik boleh email terus cerita anda ke email kami: azizulhakim4647@gmail.com

busuk

Sertai Kami

Recommend on Google
Dikuasakan oleh Blogger.

Followers

Blog Archive

ping

My Ping in TotalPing.com Submit Your Site To The Web's Top 50 Search Engines for Free! Malaysian Free Auto Backlink Exchange OverShopping Link Exchange Automatic Backlink