Home » , , » Kan best kalau ada rumah macam ni

Kan best kalau ada rumah macam ni

semua orang impikan dan bercita-cita untuk mempunyai rumah yang besar dan selesa..
cuba kita tengok rumah yang macam ni

bangun pagi masuk ikut gelongsor,terus mandi...memang best la




4 ulasan:

ohbukhari berkata...

eh..asal kurang asam rumah die nieh?? eheheheheh
cube ko tanye tuan rumah tu..barang kemas die letak mane? hehehehe

azizul berkata...

ohbukhari: smart ar rumah ni..
barang kemas dalam kolam renang kot

cik sakura berkata...

kalau mamai pun masuk kolam jugak..heee

azizul berkata...

cik sakura: yang jenis bangun lambat tu..tak payah gelongsorkan..campakkan terus ke kolam tu pun tak pe..huhu

Penafian

Segala video, gambar, artikel & fail yang dipostkan ke blog Realiti Insan adalah untuk bacaan umum semata-mata. Admin tidak terniat sama sekali untuk mempengaruhi fikiran pembaca blog ini. Artikel-artikel yang terdapat dalam blog ini didapati daripada pelbagai sumber seperti website & daripada pelbagai blog. Jika anda adalah pemilik hakcipta atau pemilik sebarang bahan di dalam blog ini, sila hubungi admin untuk di remove atau memberi kredit ke blog tersebut. Untuk artikel atau entri yang ditulis oleh admin anda bebas untuk menyebarkkannya.

Kepada sesiapa yang ingin berkongsi sebarang cerita yang menarik boleh email terus cerita anda ke email kami: azizulhakim4647@gmail.com

busuk

Sertai Kami

Recommend on Google
Dikuasakan oleh Blogger.

Followers

Blog Archive

ping

My Ping in TotalPing.com Submit Your Site To The Web's Top 50 Search Engines for Free! Malaysian Free Auto Backlink Exchange OverShopping Link Exchange Automatic Backlink