Home » , » sembang pasal: Nama artis Malaysia dan Google translate

sembang pasal: Nama artis Malaysia dan Google translate

hehe,saja mengatal,member aku suruh aku tulis ramlah ram kat google translate,keluar nama ahli gusti John cena pulak,..ahaha..

bila aku buka google translate aku heran betul la..macamana nama mereka boleh diterjemah kepada nama inggeris di google translate ni..




jom klik= What’s the best investment in the world?

2 ulasan:

Nafisah Ruslan berkata...

ramlah ram = john cena?
gempak! hahaha.. rupenye ahli gusti dia ni :p

sis92 berkata...

haha tak boleh blah ziana zain

nk jugak jonas brothers :P

Penafian

Segala video, gambar, artikel & fail yang dipostkan ke blog Realiti Insan adalah untuk bacaan umum semata-mata. Admin tidak terniat sama sekali untuk mempengaruhi fikiran pembaca blog ini. Artikel-artikel yang terdapat dalam blog ini didapati daripada pelbagai sumber seperti website & daripada pelbagai blog. Jika anda adalah pemilik hakcipta atau pemilik sebarang bahan di dalam blog ini, sila hubungi admin untuk di remove atau memberi kredit ke blog tersebut. Untuk artikel atau entri yang ditulis oleh admin anda bebas untuk menyebarkkannya.

Kepada sesiapa yang ingin berkongsi sebarang cerita yang menarik boleh email terus cerita anda ke email kami: azizulhakim4647@gmail.com

busuk

Sertai Kami

Recommend on Google
Dikuasakan oleh Blogger.

Followers

Blog Archive

ping

My Ping in TotalPing.com Submit Your Site To The Web's Top 50 Search Engines for Free! Malaysian Free Auto Backlink Exchange OverShopping Link Exchange Automatic Backlink