Home » , , , , » Sembang pasal : Mariah Yeater dan Justin Bibier berskandal

Sembang pasal : Mariah Yeater dan Justin Bibier berskandal




Apa kena mengena Mariah Yeater(20) dan justin Bibier(16)
ramai yang dah tau ramai yang belum tau dan ramai yang tak nak amik tau pun..
nasib baik justin bibier ni popular ja..kalau tak tak pasal la...
Mariah Yeater tu memfailkan kat mahkamah pasal mariah yeater sekarang mengandung anak Justin bibier..

kisahnya macamni,,pada suatu hari mariah yeater salah seorang peminat penyanyi terkenal Justin Bibier dan berjumpa dengan Justin bibier di concert at L.A.'s Staples Center..

mariah yeater dan justin bibier telah melakukan hubungan seks,dan mariah yeater menerangkan semuanya bermula dengan ciuman..

sekarang ni mariah yeater telah melahirkan bayi justin bibier berusia 3 bulan..

p/s: haha..menyanyi lagi lagu baby..kan dah dapat baby..
apakah reaksi Selena Gomez?

8 ulasan:

Aesya Zealous berkata...

baby baby ohhh..hahaha

azizul berkata...

hha..kan dah dapat baby

Syafiq Ahadin berkata...

Kalau dia dengan selena gomez? Selena Gomez is pregnant with Justin Bieber's baby... #LOLJK, two girls can't make a baby...

Atenyana berkata...

macam2...-.-"

Khairil berkata...

dia tu ramai peminat...apa yg best dgn dia ?..

Syuxer berkata...

hahah saje je nak tarik perhatian..maklumlah jutawan muda..perempuan ni saje je

azizul berkata...

hek2...muda2 dah kantoi main skandal..

cik sakura berkata...

opps..dah jadi bapak ye..

Penafian

Segala video, gambar, artikel & fail yang dipostkan ke blog Realiti Insan adalah untuk bacaan umum semata-mata. Admin tidak terniat sama sekali untuk mempengaruhi fikiran pembaca blog ini. Artikel-artikel yang terdapat dalam blog ini didapati daripada pelbagai sumber seperti website & daripada pelbagai blog. Jika anda adalah pemilik hakcipta atau pemilik sebarang bahan di dalam blog ini, sila hubungi admin untuk di remove atau memberi kredit ke blog tersebut. Untuk artikel atau entri yang ditulis oleh admin anda bebas untuk menyebarkkannya.

Kepada sesiapa yang ingin berkongsi sebarang cerita yang menarik boleh email terus cerita anda ke email kami: azizulhakim4647@gmail.com

busuk

Sertai Kami

Recommend on Google
Dikuasakan oleh Blogger.

Followers

Blog Archive

ping

My Ping in TotalPing.com Submit Your Site To The Web's Top 50 Search Engines for Free! Malaysian Free Auto Backlink Exchange OverShopping Link Exchange Automatic Backlink