Home » , , , , » Gambar Lawak:Lebih Baik kahwin Lambat Dari Tak Kahwin Langsung

Gambar Lawak:Lebih Baik kahwin Lambat Dari Tak Kahwin Langsung

almaklumlah sekarang kan hujung tahun,musim cuti sekolah..ramai pulak orang buat kenduri kahwin kan?

memang jimat la poket untuk lunch vespa degil bulan ni, setiap minggu mesti ada jemputan majlis perkahwinan...



kenyang makan nasi minyak la jawabnya
sempena musim orang kahwin ni, jom tengok gambar ni



amacam oldskool tak pengantin ni..haha..

5 ulasan:

Khairil berkata...

perghh..ni andartu ke atau tua2 gatal nak menikah lagi?...hahaha

azizul berkata...

khairil: tak tau lah bang...baru nak sampai jodoh kot..haha

Fakhruddin Aziz berkata...

dalam gambar tu kahwin wat pew...anak jangan harap nak bleh

Saddila berkata...

ehhh ? jadah ? kahwin untuk suka2 la ni .

riang ria bersama suami tanpa anak gittew -__-

Alieza Dayasari berkata...

BETTER LATE THAN NEVER...
kan kan....
singgah2 jap kat sini.. usha entry usha iklan..
sama2 tambah tabung...

Penafian

Segala video, gambar, artikel & fail yang dipostkan ke blog Realiti Insan adalah untuk bacaan umum semata-mata. Admin tidak terniat sama sekali untuk mempengaruhi fikiran pembaca blog ini. Artikel-artikel yang terdapat dalam blog ini didapati daripada pelbagai sumber seperti website & daripada pelbagai blog. Jika anda adalah pemilik hakcipta atau pemilik sebarang bahan di dalam blog ini, sila hubungi admin untuk di remove atau memberi kredit ke blog tersebut. Untuk artikel atau entri yang ditulis oleh admin anda bebas untuk menyebarkkannya.

Kepada sesiapa yang ingin berkongsi sebarang cerita yang menarik boleh email terus cerita anda ke email kami: azizulhakim4647@gmail.com

busuk

Sertai Kami

Recommend on Google
Dikuasakan oleh Blogger.

Followers

Blog Archive

ping

My Ping in TotalPing.com Submit Your Site To The Web's Top 50 Search Engines for Free! Malaysian Free Auto Backlink Exchange OverShopping Link Exchange Automatic Backlink