Apa kena dengan awek ni?

apa kena dengan awek ni..
baru jer aku post entri nak tau klik link = sembang pasal vespa: helmet yang rare sesuai digayakan dengan vespa | AZIZUL HAKIM

nak aku buat entri tutorial memakai helmet dengan betul pulak ke?
hahaha..

amacam sempoi tak dia pakai helmet,
macam B*ng*ng..
dah la tak ikat ketat

5 ulasan:

Fathiah Hamim berkata...

nak cepat kot. hehe

Syuxer berkata...

hahaha dia perasan perbuatan sebegini menampakkan dia cantik bagai salma hayek?heheh

chegu abbas berkata...

buang tebiat agaknya ni hahaha

beLLa berkata...

dia sedar ke tak ek agak2? ;p

ain dzaya berkata...

dia sedang buat lawak ok!hahaha

jom rebut nie http://aindzaya.blogspot.com/2011/11/beloglist-ain-dzaya-earning-nuffnang.html

Penafian

Segala video, gambar, artikel & fail yang dipostkan ke blog Realiti Insan adalah untuk bacaan umum semata-mata. Admin tidak terniat sama sekali untuk mempengaruhi fikiran pembaca blog ini. Artikel-artikel yang terdapat dalam blog ini didapati daripada pelbagai sumber seperti website & daripada pelbagai blog. Jika anda adalah pemilik hakcipta atau pemilik sebarang bahan di dalam blog ini, sila hubungi admin untuk di remove atau memberi kredit ke blog tersebut. Untuk artikel atau entri yang ditulis oleh admin anda bebas untuk menyebarkkannya.

Kepada sesiapa yang ingin berkongsi sebarang cerita yang menarik boleh email terus cerita anda ke email kami: azizulhakim4647@gmail.com

busuk

Sertai Kami

Recommend on Google
Dikuasakan oleh Blogger.

Followers

Blog Archive

ping

My Ping in TotalPing.com Submit Your Site To The Web's Top 50 Search Engines for Free! Malaysian Free Auto Backlink Exchange OverShopping Link Exchange Automatic Backlink