Home » , , , » Gambar Menarik: Pesanan David Beckam Bagi Penduduk yang mengalami Banjir

Gambar Menarik: Pesanan David Beckam Bagi Penduduk yang mengalami Banjir

sekarang dah hujung-hujung tahun,selalunya hujung tahun ni dari bulan oktober hingga disember adalah musim tengkujuh..
bagi yang tinggal di kawasan rendah dan berisiko banjir tu sediakan payung sebelum hujan






2 ulasan:

ainol akasyah berkata...

perghh si beckam angkat suar tak tahan..mcm la banjir kat bawah tu hehe

Pizza Dari Dapur Masterchef Yang Menyelerakan Oi

azizul berkata...

ainol akasyah: hahaha..die buat pesanan tu

Penafian

Segala video, gambar, artikel & fail yang dipostkan ke blog Realiti Insan adalah untuk bacaan umum semata-mata. Admin tidak terniat sama sekali untuk mempengaruhi fikiran pembaca blog ini. Artikel-artikel yang terdapat dalam blog ini didapati daripada pelbagai sumber seperti website & daripada pelbagai blog. Jika anda adalah pemilik hakcipta atau pemilik sebarang bahan di dalam blog ini, sila hubungi admin untuk di remove atau memberi kredit ke blog tersebut. Untuk artikel atau entri yang ditulis oleh admin anda bebas untuk menyebarkkannya.

Kepada sesiapa yang ingin berkongsi sebarang cerita yang menarik boleh email terus cerita anda ke email kami: azizulhakim4647@gmail.com

busuk

Sertai Kami

Recommend on Google
Dikuasakan oleh Blogger.

Followers

Blog Archive

ping

My Ping in TotalPing.com Submit Your Site To The Web's Top 50 Search Engines for Free! Malaysian Free Auto Backlink Exchange OverShopping Link Exchange Automatic Backlink