Home » , , , , » sembang pasal: SAS akan mengawal keselamatan di Olympic Games London,2012

sembang pasal: SAS akan mengawal keselamatan di Olympic Games London,2012

Pasukan elit SAS akan Bersedia mangawal DI Olympic Games London,
ini merupakan operasi untuk mengelak sebarang keganasan yang akan berlaku di Olympic games London,,
mereka berkata ancaman terbesar datang Dari Al Qaedaa,untuk menyerang Olympic Games London



mereka menggunakan senjata berteknologi tinggi dan berkuasa..
dengan ini mereka telah membuat persiapan berbulan-bulan bagi memastikan keamanan dan kawalan yang terbaik di Olympic Games London 2012..

2 ulasan:

cik sakura berkata...

takut pulak tengok senjata2 ni..

Atenyana berkata...

gempak sgt tu..jaih..mcm nak berprang..

Penafian

Segala video, gambar, artikel & fail yang dipostkan ke blog Realiti Insan adalah untuk bacaan umum semata-mata. Admin tidak terniat sama sekali untuk mempengaruhi fikiran pembaca blog ini. Artikel-artikel yang terdapat dalam blog ini didapati daripada pelbagai sumber seperti website & daripada pelbagai blog. Jika anda adalah pemilik hakcipta atau pemilik sebarang bahan di dalam blog ini, sila hubungi admin untuk di remove atau memberi kredit ke blog tersebut. Untuk artikel atau entri yang ditulis oleh admin anda bebas untuk menyebarkkannya.

Kepada sesiapa yang ingin berkongsi sebarang cerita yang menarik boleh email terus cerita anda ke email kami: azizulhakim4647@gmail.com

busuk

Sertai Kami

Recommend on Google
Dikuasakan oleh Blogger.

Followers

Blog Archive

ping

My Ping in TotalPing.com Submit Your Site To The Web's Top 50 Search Engines for Free! Malaysian Free Auto Backlink Exchange OverShopping Link Exchange Automatic Backlink