Home » , , , » Game Yang Akan Menggamit Kenangan Pada Zaman Persekolahan Anda

Game Yang Akan Menggamit Kenangan Pada Zaman Persekolahan Anda

selamat hari ahad,,huhu..
kali ni aku nak kongsi kat korang game yang anda bermain pada zaman persekolahan anda dulu,.
tipu laa kalau tak pernah main..
yang ini bagi kanak-kanak zaman 90-an saja tau..
kalau zaman 70-80an aku tak tau korang main game ni ke tak...

tapi kalau budak-budak zaman millenium sekarang mungkin dah tak hingin lagi main game lama-lama ni..
budak zaman sekarang main Warcraft,PES,ps3,dan lain-lain..
berbeza dengan kanak-kanak zaman aku dulu..

nak tau game apa..jom kita layan gambar..


Game susun bata..brick game..kalau lepas ujian konfem bawak game ni kesekolah



game bela binatang,,entah apa namanya,,,selalu bagi binatang ni makan dan senaman,,huuhu

game tape,,dulu beratus harganya,,sekarang,,dah tak laku,,ada game mario

digivice,digiking,digi terminal..sapa yang addict dengan digimon memang minat game ni,,,bela binatang dan battle dengan kengkawan..game ni wajib ada dalam beg sekolah..haha


yang ni game dalam hanset nokia 3310/3315,,game paling digemari suatu masa dulu,,haha,,lenguh tangan tekan keypad

5 ulasan:

Khairil berkata...

layan juga game2 ni masa dulu2...haha

azizul berkata...

khairil: memang layan...haha.sampai sekarang dok ada kat rumah

Fabulous Me berkata...

Aduhhhhhh! RIndu gile dgn tamagochi tuh. Binatang lapar dan dahaga.. Hahhahahahaa.. Time flies! Brick games pon best

azizul berkata...

fabulous me: haa..baru ingat nama dia..tamagochi

Black N White berkata...

Ape2 pun budak2 yg lahir pada tahun 90s mmg sempoy! Haha smpi skrg aku masih simpan semua tu, moh ler singgah profile aku..
http://syidielife.blogspot.com/

Penafian

Segala video, gambar, artikel & fail yang dipostkan ke blog Realiti Insan adalah untuk bacaan umum semata-mata. Admin tidak terniat sama sekali untuk mempengaruhi fikiran pembaca blog ini. Artikel-artikel yang terdapat dalam blog ini didapati daripada pelbagai sumber seperti website & daripada pelbagai blog. Jika anda adalah pemilik hakcipta atau pemilik sebarang bahan di dalam blog ini, sila hubungi admin untuk di remove atau memberi kredit ke blog tersebut. Untuk artikel atau entri yang ditulis oleh admin anda bebas untuk menyebarkkannya.

Kepada sesiapa yang ingin berkongsi sebarang cerita yang menarik boleh email terus cerita anda ke email kami: azizulhakim4647@gmail.com

busuk

Sertai Kami

Recommend on Google
Dikuasakan oleh Blogger.

Followers

Blog Archive

ping

My Ping in TotalPing.com Submit Your Site To The Web's Top 50 Search Engines for Free! Malaysian Free Auto Backlink Exchange OverShopping Link Exchange Automatic Backlink