Home » , , , , » Tarian Bogel/tarian Tiang akan Dipertandingkan di Olympic Games

Tarian Bogel/tarian Tiang akan Dipertandingkan di Olympic Games



Di Amerika Syarikat,telah banyak akedemi tarian tiang dibuka,di Nevada sejak beberapa tahun lalu bersesuaian dengan imejnya sebagai pusat hiburan dan perjudian antarabangsa.

malah terdapat Universiti Penari Bogel yang turut mengajar tarian tiang sebagai cabang sukan atau seni tarian

                                        selalunya tarian tiang ini ditunjukkan di kelab,dan pusat perjudian


PFA kini dalam proses mengumpul sokongan di Internet dengan mengadakan petisyen atas talian bagi mendesak seni tarian tiang dipertandingkan di temasya Olimpik.
Langkah tersebut dibuat bagi meningkatkan reputasi tarian tiang sebagai aktiviti sihat yang boleh dilakukan oleh wanita dan juga lelaki

Azizul Hakim: kalau tarian ini dipertandingkan,Mungkin Masuk dalam Acara Gymnastik kot.
sumber

5 ulasan:

aiyahassan berkata...

ahh
kalau malaysia masuk....
haishhh
dop payah lahh

azizul berkata...

aiyahassan: biar malaysia masuk bola dulu

Arra Ahmad berkata...

ish..tak menarik la..
mesti perempuan je..kalau lelaki..aish,lagi la menyampah nak tengok!
tak buat lagi baik.

Anith Hanisah berkata...

mcm dh x de bnde lain yg nk diprtndingkn

Muji Anto berkata...

http://myfunnyvideo.org
http://gambarawekmelayu.com
http://ceritalawakgiler.blogspot.com

Recommended Youtube Video For You!
* Tarian Giler
* Siapa tak ketawa memang tak normal
* Pembaca Berita Terlampau
* Cuba Jgn Gelak

Penafian

Segala video, gambar, artikel & fail yang dipostkan ke blog Realiti Insan adalah untuk bacaan umum semata-mata. Admin tidak terniat sama sekali untuk mempengaruhi fikiran pembaca blog ini. Artikel-artikel yang terdapat dalam blog ini didapati daripada pelbagai sumber seperti website & daripada pelbagai blog. Jika anda adalah pemilik hakcipta atau pemilik sebarang bahan di dalam blog ini, sila hubungi admin untuk di remove atau memberi kredit ke blog tersebut. Untuk artikel atau entri yang ditulis oleh admin anda bebas untuk menyebarkkannya.

Kepada sesiapa yang ingin berkongsi sebarang cerita yang menarik boleh email terus cerita anda ke email kami: azizulhakim4647@gmail.com

busuk

Sertai Kami

Recommend on Google
Dikuasakan oleh Blogger.

Followers

Blog Archive

ping

My Ping in TotalPing.com Submit Your Site To The Web's Top 50 Search Engines for Free! Malaysian Free Auto Backlink Exchange OverShopping Link Exchange Automatic Backlink