Home » , , , » Koleksi Beg Shopping Yang Menarik

Koleksi Beg Shopping Yang Menarik

kalau korang shopping beli barang yang berjenama mesti korang dapat beg atau bungkusan yang ekslusif macam adidas,nike dan lain-lain..

kenapa saya bercakap tentang eklusif?

contoh bila kita beli kasut adidas original kita akan dapat beg plastik ekslusif yang bertulis adidas dan tak pula bertulis carefour atau tesco....

kalau beg plastik kasut adidas bertulis tesco jadi tak ekslusif la kasut korang beli tu kan,,betul tak?

sejauh manakah kekuatan reka bentuk sesebuah  beg akan membuatkan ia ekslusif?


jom kita tengok beg shopping yang menarik dan terbaik ni..



amacam? eklusif tak?.
 

2 ulasan:

Atiqah Wadiah berkata...

haha~naik?turun x der?lol =p

azizul berkata...

atiqah: macam tu pun ader kalau dah namanya pirates

Penafian

Segala video, gambar, artikel & fail yang dipostkan ke blog Realiti Insan adalah untuk bacaan umum semata-mata. Admin tidak terniat sama sekali untuk mempengaruhi fikiran pembaca blog ini. Artikel-artikel yang terdapat dalam blog ini didapati daripada pelbagai sumber seperti website & daripada pelbagai blog. Jika anda adalah pemilik hakcipta atau pemilik sebarang bahan di dalam blog ini, sila hubungi admin untuk di remove atau memberi kredit ke blog tersebut. Untuk artikel atau entri yang ditulis oleh admin anda bebas untuk menyebarkkannya.

Kepada sesiapa yang ingin berkongsi sebarang cerita yang menarik boleh email terus cerita anda ke email kami: azizulhakim4647@gmail.com

busuk

Sertai Kami

Recommend on Google
Dikuasakan oleh Blogger.

Followers

Blog Archive

ping

My Ping in TotalPing.com Submit Your Site To The Web's Top 50 Search Engines for Free! Malaysian Free Auto Backlink Exchange OverShopping Link Exchange Automatic Backlink