Home » , , , , » sembang pasal: mat rempit minta litar lumba di pulau pinang

sembang pasal: mat rempit minta litar lumba di pulau pinang



Mat Rempit telah berhimpun dan berdemo ramai-ramai mendesak kerajaan Pulau Pinang membina litar lumba untuk mereka berlumba.

Kira-kira 200 orang mat rempit berhimpun mengadakan tunjuk perasaan di kawasan jam besar Pulau Pinang bagi menuntut dibina litar khas untuk mereka.mereka mengelilingi
jalan Penang sebelum ke Kompleks Tun Abdul Razak (Komtar) dan Dewan Undangan Negeri.

mereka memakai T-shirt kuning yang bertulis"selamatkan pulau pinang,LGE rasis dan memegang kain rentang meminta litar lumba untuk anak muda.


P/s = buat la satu kat batu kawan ke,kat pulau ke,mat rempit kat penang semua moto laju-laju,hehe,,main highway..mana boleh tahan asyik kene tahan polis ja.

bagilah anak muda peluang nak asah bakat,mana tau boleh jadi macam Zulfahmi khairuddin,zamri baba ke..

sukan malam dulutu mana? sekap je ke

anjurkan baktiviti bermotor selalu...

tapi aku heran,,anak cina kat penang minta peluang berniaga,anak melayu mintak litar lumba,

4 ulasan:

cik sakura berkata...

hye vespa degil..vespa degil mintak apa pula..

ain dzaya berkata...

futuristik thinking ^^
hahaha

Khairil berkata...

mungkin depa ni ada agenda tertentu....

azizul berkata...

cik sakura: saya nak mintak..erm..malu la nak bagitau..hahaha..rahsia

ain dyaza: cuba mintak jambatan kedua pulau piunag disiapkan secepat mungkin..baru best


khairil: alah konspirasi,macam-macam agenda,lagi-lagi nak PRU ni

Penafian

Segala video, gambar, artikel & fail yang dipostkan ke blog Realiti Insan adalah untuk bacaan umum semata-mata. Admin tidak terniat sama sekali untuk mempengaruhi fikiran pembaca blog ini. Artikel-artikel yang terdapat dalam blog ini didapati daripada pelbagai sumber seperti website & daripada pelbagai blog. Jika anda adalah pemilik hakcipta atau pemilik sebarang bahan di dalam blog ini, sila hubungi admin untuk di remove atau memberi kredit ke blog tersebut. Untuk artikel atau entri yang ditulis oleh admin anda bebas untuk menyebarkkannya.

Kepada sesiapa yang ingin berkongsi sebarang cerita yang menarik boleh email terus cerita anda ke email kami: azizulhakim4647@gmail.com

busuk

Sertai Kami

Recommend on Google
Dikuasakan oleh Blogger.

Followers

Blog Archive

ping

My Ping in TotalPing.com Submit Your Site To The Web's Top 50 Search Engines for Free! Malaysian Free Auto Backlink Exchange OverShopping Link Exchange Automatic Backlink