Home » , , , , , » Revolusi Permainan Kanak-kanak Sekarang Dan Dulu-Dulu,pakai buku petak

Revolusi Permainan Kanak-kanak Sekarang Dan Dulu-Dulu,pakai buku petak

zaman sekarang zaman moden,,semuanya berteknologi tinggi,
jika dulu kalau korang teringat bila bosan time cikgu tengah mengajar mesti korang ajak member sembang..

kalau waktu matematik atau dipanggil M3 mesti ader permainan ini dalam buku kotak-kotak korang kan..

main titik-titik,sapa kalah kena titik kat dahi




yang ni memang famous,main binggo,,,kalau terkantoi aku dulu kena berdiri atas kerusi
ye la seronok bila jadi champion


tapi budak zaman sekarang dah tak mengenal erti permainan dulu-dulu cam binggo ni..
diorang lebih kepada permainan alam maya,internet,Dota,,Yahoo massenger,twitter,
blog,,budak pun dah pandai berblog,,
apatah lagi MUka Buku atau orang panggil FaceBook

sampai dalam kelas pun diorang buat macam ni dalam buku latihan matematik


amacam,boleh lukis lappy toshiba dan facebook..
memang addict tahap dewa dah ni..huhu..
mesti budak ni bila belajar math asyik teringatkan awek kat facebook ja...haha..









7 ulasan:

fieda berkata...

dulu suka main sos...guna buku petak jugak..

azizul berkata...

fieda : ha..sos yang garis tu ea...sama laa

cik sakura berkata...

nampak perubahan di sini..nmpk sgt dah lama xdtg kan..cool..vespa..

c'axoera berkata...

dulu buku math ni mmg mangsa tempat lukis cartoon jer hehe

azizul berkata...

cik sakura: alaaa..kan cik sakura asyik bz memanjang..hekhek

c'axoera: lukis kartun tak pe g..jgn lukis fb cam kat enri tu

si gadis berkata...

tau xpe . memang hobi . ckgu ngajar kat depan . kita main kt belakang hakhak ^^

azizul berkata...

si gadis: haha..jangan kantoi sudah

Penafian

Segala video, gambar, artikel & fail yang dipostkan ke blog Realiti Insan adalah untuk bacaan umum semata-mata. Admin tidak terniat sama sekali untuk mempengaruhi fikiran pembaca blog ini. Artikel-artikel yang terdapat dalam blog ini didapati daripada pelbagai sumber seperti website & daripada pelbagai blog. Jika anda adalah pemilik hakcipta atau pemilik sebarang bahan di dalam blog ini, sila hubungi admin untuk di remove atau memberi kredit ke blog tersebut. Untuk artikel atau entri yang ditulis oleh admin anda bebas untuk menyebarkkannya.

Kepada sesiapa yang ingin berkongsi sebarang cerita yang menarik boleh email terus cerita anda ke email kami: azizulhakim4647@gmail.com

busuk

Sertai Kami

Recommend on Google
Dikuasakan oleh Blogger.

Followers

Blog Archive

ping

My Ping in TotalPing.com Submit Your Site To The Web's Top 50 Search Engines for Free! Malaysian Free Auto Backlink Exchange OverShopping Link Exchange Automatic Backlink